PredatorPraat #8 Dick van Hattem + GAVE GIVE-AWAY

In aflevering 8 hebben we Dick van Hattem te gast. Dick is jarenlang de beheerder en bedenker geweest van metersnoeken.nl. Een website waar maandelijks duizenden bezoekers artikelen en visverslagen konden lezen van Dick en verschillende medeauteurs.

Momenteel is Dick een allround roofvisser die zijn hart aan de rivier heeft verloren. Zo is onder andere de meerval een nieuw target geworden in zijn visserij, maar dan op een hele andere manier dan de meeste andere vissers die meerval vangen.

Ook hebben we het over Zweden, waar Dick al vanaf midden jaren ’80 van de vorige eeuw komt om achter de snoeken aan te gaan. Hier ging lang niet alles van een leien dakje in de begin jaren. Leuke anekdotes, verhalen en bijzondere personen in zijn vissersleven komen voorbij.

Weer een hele leuke en interessante podcast met een gast die zijn sporen wel heeft verdiend en al ruim 45 jaar meeloopt in het roofvis-wereldje.

Om mee te doen met de GIVE-AWAY en kans te maken op de SHIMANO Worlddiver en de Worldminnow met het flashboost syteem, reageer dan onder deze aflevering op YouTube.

Elke twee weken komt er een nieuwe aflevering online op YouTube en op Spotify.

Voor het leukste roofvis nieuws bekijk de roofvis website van Nederland:
https://www.roofvisweb.nl/⁠

Abonneer zeker even op deze kanalen.

De gast van deze aflevering: Dick van Hattem 

Instagram: www.instagram.com/predatorguide_nl

PredatorPraat, de podcast waar we lekker ouwehoeren over roofvissen.

Blijf op de hoogte van de leukste gasten en een kijkje achter de schermen via:

Instagram: www.instagram.com/predatorpraat

Youtube: www.youtube.com/@predatorpraat

Spotify: https://open.spotify.com/show/

Tiktok: tiktok.com/@predatorpraat