ZATERDAG 11 MEI 2024 WEER EEN ROOFVIS EVENT IN GOUDA

Het Roofvis Event in Gouda op zaterdag 11 mei is een geweldige plek om inspiratie op te doen, nieuwe materialen uit te proberen, informatie te krijgen en verschillende aspecten van de hengelsport te ontdekken. Het is ook een kans om je te laten informeren over de nieuwste technieken, trends en ontwikkelingen in de hengelsport. Open vanaf 10:00! Wat kunt u verwachten op het Roofvis Event zaterdag 11 mei 2023 te Gouda?

Het weer ziet er zeer goed uit voor aanstaande zaterdag, droog en rond de 24 graden. Ideaal weer voor het buiten gebeuren met verschillende boten, kayaks en bellyboaten.

Hier alvast een update van een aantal bedrijven die zaterdag aanwezig zijn! Bekijk de volledige lijst op de facebook pagina!

Float Plus

Float Plus is ook aanwezig op het Roofvis Event van zaterdag 13 mei 2023 te Gouda. U kunt zelfs het allernieuwste uit proberen, de Twin Force. Dubbele motor onder de bb voor maximale wendbaarheid.

TraasCustoms

Traascustoms is ook aanwezig zaterdag. Ik ben te vinden op de stand van FISH Impact. Dus wil je mijn producten eens van dichtbij bekijken zie ik je graag zaterdag! Ik sponsor ook een mooie prijs!

12bb.eu

Wij zullen hier aanwezig zijn met al onze bellyboten en accessoires. Ben je geïnteresseerd in de laatste innovaties op bellyboot gebied. Of wil je eens proefvaren. Dan zien we je graag verschijnen. Je maakt zelfs kans een prachtige 12BB Black Falcon te winnen met de tombola. Tot zaterdag!

www.sunvisor.eu

Sunvisors zijn beschermkappen die speciaal zijn ontworpen voor visvinders. Ze worden gebruikt om het scherm van de visvinder te beschermen tegen direct zonlicht, wat de zichtbaarheid kan verminderen en afleesbaarheid bemoeilijkt, vooral in heldere omstandigheden.

De Sunvisor fungeert als een zonneklep en wordt bevestigd aan de bovenkant van het scherm van de visvinder. Het is ontworpen om schaduw te werpen over het scherm en hinderlijk zonlicht te blokkeren, waardoor het gemakkelijker wordt om de weergegeven informatie af te lezen, zelfs in fel zonlicht. Door het verminderen van schittering en reflecties kunnen vissers de visvinder effectiever gebruiken en nauwkeurigere gegevens aflezen.

Sunvisors zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, afhankelijk van het type en merk visvinder dat je gebruikt. Voor vragen kan je terecht op het Roofvis Event in Gouda!

Fish Impact/Time4Pike presenteert zich voor het eerst op ons Roofvis Event met mooi kunstaas (shads) en zijn visboot.

Robby Fish

Heel veel nieuw kunstaas van o.a. Savage Gear, Illex en Taipan, hengels, molens, nylon en gevlochten lijn van grote merken (o.a. Pure Fishing) met 50 % korting wordt aangeboden door Robby Fish uit Wommelgem (België). Pappie Jozef Verstraelen, Robby Fish himself en Henk zijn aanwezig om u dit aan te bieden.

De Vereniging Nederlandse Roofvissers is ook weer aanwezig met een stand. Zij zullen ook een aantal streamers binden.


BS Baits is voor het eerst aanwezig met werkelijk prachtig kunstaas. Hij wil zichzelf en zijn assortiment graag aan u presenteren.


Ook Hans Koopman is aanwezig met een ruime collectie van de inmiddels bekende Koopie jerkbaits. De Koopie is te koop bij de BFT Shop!

BFT shop is aanwezig met alle producten van Strike Pro waaronder de Buster Jerk, Miuras Mouse, Buster Swim en Guppie.

Rozemeijer

Komende zaterdag zijn Robert Fox en Thijs vander Sanden aanwezig namens Rozemeijer op de Roofvis evenement in Gouda! Lagerweijhengelsport heeft onze artikelen bij voor de verkoop, en bij Robert en Thijs kun je terecht voor al je vragen etc.

Predatorgear

Predatorgear is aanwezig op het Roofvis Event 11 mei 2024 in Gouda !
Hier is een heel groot assortiment aanwezig van de verschillende merken die wij verdelen. Marcel Blomjous en Rocky Van Duijvenvoorde zullen deze dag aanwezig zijn voor al jullie vragen.

Tombola

Natuurlijk is er ook weer de tombola. In diverse ronden worden er prachtige prijzen verloot, zoals een nieuwe Phantom belly boat aangeboden door 12BB.eu en vele andere mooie prijzen! Mis het niet……


Zoals ieder jaar zijn er weer twee boa´s aanwezig met een stand van Sportvisserij Nederland. HSV Het Groene Hart heeft heel vis bijzonder goed viswater. Meer weten vraag het de boa´s.

Grote 2e hands beurs!

Heb je te veel materiaal zoals hengels, molens, kunstaas etc. Er is ook een 2e hands beurs waar je je overtollig materiaal kan aanbieden!  Neem dan contact op met Wilbert Mostert via o.a. Facebook. Ook als je als bedrijf nog wil deelnemen is dit het aanspreek punt.

Kortom er is heel veel informatie over het roofvissen, veel te zien, veel te doen en veel goed materiaal van de grote merken te koop met minimaal 50 % korting. En dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje tegen vereniging prijzen. Bovendien is de entree geheel gratis.

Het adres:

Ankerpad 2, 2802 RD
Gouda, Nederland

Opening vanaf 10:00!

Blijf op de hoogte van het Roofvis Event Gouda via de Facebook pagina!