Betrouwbare webshops!

Ben je op zoek naar een betrouwbare webshop? Bekijk ze hier onder.


Enkele maanden geleden is de site & webshop www.deroofvisser.com onderdeel geworden van Black River Fishing & Boats. In korte tijd zijn er al veel bestellingen binnengekomen waar we uiteraard heel blij mee zijn. Online shoppen is niet meer weg te denken uit deze tijd, maar stiekem is iedere sportvisser en liefhebber toch ook op zoek naar wat een fysieke hengelsportzaak extra te bieden heeft.

Zunnebeld is jouw hengelsportspecialist, al sinds 1926! Naast onze stenen winkel aan de Van Karnebeekstraat in Zwolle, hebben we ook een webshop waar we al onze visspullen verkopen. Bij ons vind je meer dan 35.000 hengelsport artikelen gewoon op voorraad. Hierdoor kunnen wij dus extra snel leveren en heb jij je visspullen binnen no time in huis!

Al snel merkten we dat er in onze buurt Oud Beijerland ook niet genoeg aanbod was met roofvis producten, hierdoor kwamen we op het idee om hier ook een winkel bij te realiseren! Dit alles is in een sneltreinvaart gegaan en hierbij hebben we ook een webshop gerealiseerd. We proberen ons te onderscheiden met kwaliteit spullen welke je niet snel in Nederland zult vinden!

Voor de roofvisser die de hoogtse kwaliteit eist en op zoek is naar unieke merken uit Japan en USA! Baitnation heeft het grootste assortiment Z Man! Kaesu Japan dealer! De 6th Sense Fishing dealer van Nederland Megabass, Nories, X Zone, Z Man, Missile Baits.

Welkom bij House of Lures, een unieke online hengelsport winkel, gespecialiseerd in custom en handgemaakt kunstaas van uitzonderlijke bouwers in Europa. Niet alleen heb je nu de kans om een speciaal kunstaas te bemachtigen, je hebt nu de mogelijkheid om verschillende aasjes van verschillende bouwers te kopen in 1 klik.

Als roofvissers zijn we constant op zoek naar nieuw kunstaas. Je denkt, hoe verzinnen ze het allemaal en vangt het dan ook nog? Zo kwam ik verleden jaar op de hengelsport beurs van Berlijn in contact met Dominic May van RaubfischGarage met het kunstaas “Der Lieferant”

Handgemaakt kunstaas voor roofvissen! Revolution Tackle giet deze shads allemaal zelf! Top kwaliteit voor een zeer nette prijs. De dagshad, Hell shad, Channa tail, zijn uitermate geschikt voor onze Nederlandse visserij! Bekijk ze op www.revolution-tackle-shop.