Sinds mijn 6e jaar vis ik fanatiek op roofvis.

Mijn naam is Fair Graphorn en ben 15 jaar. Sinds mijn 6e jaar vis ik fanatiek op roofvis. Afgelopen maand ben ik benaderd door Frank van Vliet om voor Roofvisweb.nl als prostaffer deel te nemen aan het team van roofvisweb.nl en het NK Bellyboatvissen. Met vol enthousiasme en plezier ga ik deze uitdaging aan.

Zal geregeld mijn visavonturen delen op Roofvisweb.nl, en mijn eigen Facebook pagina (Fair Graphorn) en Instagram (fairgraphorn).

Ben gestart met het vissen vanaf de kant, samen met mijn vader ben ik gaan streetfishen in Rotterdam. Na jaren streetfishen en het behalen van mijn zwemdiploma’s ben ik voor het eerst met de bellyboat gaan vissen toen ik bijna 11 jaar was.

In het begin viste ik met de bellyboat op een plas, dit was erg leuk om te doen, het trappelen was zwaar maar leuk. Door de jaren heen heb ik verschillende bellyboaten gehad. Het bellyboaten doe ik het hele jaar rond. In de gesloten tijd gaan we achter de meerval aan of steur.

In 2021 ben ik brand ambassadeur geworden bij Floatplus. Mijn setup voor het bellyboaten bestaat uit: een Floatplus 1 met Twinforce, Garmin 102SV en LVS32. Ik vis voornamelijk op snoekbaars, baars en snoek.

Sta geregeld op beurzen en bij verenigingen mijn hobby te promoten. En geef samen met mijn vader proefvaarten voor Floatplus.

Heb al heel veel mooie visavonturen meegemaakt en mooie vissen gevangen samen met mijn vader. Het is leuk om samen te vissen, veel plezier te maken en erna gezellig af te sluiten met een barbeque.