Witvis- & Karper Event bij Black River in Hasselt

Witvis- & Karper Event bij Black River in Hasselt vrijdag 29 en zaterdag 30 maart & maandag 1 april 2024

Tijdens het paasweekend start je het witvis en karper seizoen samen met Black River in Hasselt. Goede Vrijdag 29 maart, zaterdag 30 maart en maandag 1 april 2024 staan volledig in het teken van het Witvis & Karper Event.

Volop acties, (voer)demonstraties, een broodje hamburger en natuurlijk een springkussen voor de kids. In het najaar en de winter heeft ons team alles op alles gezet om een geweldig witvis, feeder en karper assortiment samen te stellen naast ons reeds bekende (maar nog steeds groeiende) roofvis assortiment. Ben jij ook van de partij tijdens dit Event?

Assortiment

Zoals je al kon lezen is team Black River enorm druk geweest, maar trots om te kunnen melden dat we gerenommeerde merken als Preston Innovations, Peter van der Willik, Guru, BKK, Matrix, C-Tec, Cresta, Shimano, Fox, Pole Position, Middy en Gamakatsu aan kunnen bieden in ons witvis en karper assortiment.

Daarnaast zijn we op veler verzoek druk geweest een prachtig (lok)voer assortiment aan te leggen. Van lokvoeren tot boilies, van aroma’s tot diverse mais soorten en van additieven tot maden in allerlei groottes.

Iedere witvisser/ karpervisser zal bekend zijn met merken als: Mainline, Marcel van der Eynde, Mondial-F, Cuyten, Anaconda, Traper, Martin SB, Evezet, DynamiteBaits en bijvoorbeeld Berlok. In onze nieuwe voerstraat vind iedere wit- of karpervisser zijn favoriete voer durven wij te zeggen!

Een jaar lang gratis maden!

Een Event is pas compleet met spectaculaire acties. Nou, die gaan er komen en bij deze alvast een opsomming:

We trappen af met een unieke actie: Maden Laden! Iedere kopende klant        ontvangt bij de kassa een ‘Maden-Laden kaart’ waarmee je een jaar lang gratis maden af kunt halen bij Black River in Hasselt!*

30% korting op het volledige assortiment van Middy (karper én witvis!).

Preston zitkisten en feederchair met hoge kortingen. Nergens in NL goedkoper!

Matrix Eurocarp Torque Pole hengels actieprijzen.

Volledige Anaconda karperset van € 599 voor € 299! (hengels, net, rodpod, molens, piepers).

Anaconda stretcher Freelancer van € 289 voor € 150.

Anaconda karper tent Uncle Franks Home van € 299 voor € 175.

Anaconda Visitor Chair van €89.= voor €45.=

Talamex Karperboten GLW 300 / 250 & 160 voor actieprijzen.

Beginners feeder / karpersets compleet (hengel+molen+lijn) vanaf 65 euro!

Voor alle acties geldt: op = op en zolang de voorraad strekt! Voor nóg meer acties verwijzen we jullie naar ons Facebook en Instagram account.

(voer)Demonstraties

Om het Event helemaal af te maken zijn er gedurende deze 3 dagen diverse (voer)demonstraties. Op vrijdag leer je meer over Hardcore Fishing Tackle van Peter van der Willik tijdens een demo.

Zaterdag is ook meer dan de moeite waard om een demonstratie bij te wonen van Berlok en Preston Innovations! Berlok, het wedstrijd winnende lokvoer, meer dan bekend in de wit- en feedervisserij beantwoordt al je vragen en geeft een interessante voerdemonstratie.

Preston Innovations geeft een mooie demo over hun zitkisten en feederstoelen. Verder zijn er nog demonstraties van o.a. DynamiteBaits en kun je al je witvisvragen kwijt bij niemand minder dan: Keano Jansen, Nederlands Jeugdkampioen witvissen. Hij legt je alle kneepjes van het witvissen graag uit!

Meer dan genoeg te doen en zéér zeker meer dan genoeg te zien bij Black River in Hasselt. Een mooi uitje tijdens het paasweekend. En voor wat betreft de roofvissers en de gesloten tijd: nu we het roofvissen even met rust laten tot de laatste zaterdag van mei, dé kans om even een zijstapje te maken naar de karper, zeelt of witvis.

Of toch liever gewoon even wachten en wellicht de koffers gereedmaken voor het nieuwe roofvisseizoen? We hebben weer volop nieuwe producten in de winkel, dus graag tot ziens!

*Actie geldig uitsluitend op normale maden. Per bezoek min. 0,25 l – max. 0,50 l. Deze stempelkaart kan het hele jaar 2024 gebruikt worden met een totaal maximum van 5 liter.

Black River Fishing & Boats
Industrieweg 38, Hasselt ( Overijssel )

Openingstijden
ma 13.00 – 18.00 u
di-vr 10.00 – 18.00 u
za 10.00 – 17.00 u

Email: info@black-river.nl

Website: www.black-river.nl

Social media
instagram.com/blackriver_nl
facebook.com/blackriver_nl

Graag tot ziens!