Black River Fishing & Boats introduceert eigen webshop: www.DeRoofvisser.com

Wij zijn trots te kunnen mededelen dat vanaf heden de gebruiksvriendelijke én welbekende webshop van DeRoofvisser.com onderdeel is geworden van Black River Fishing & Boats, onze fysieke hengelsportwinkel in Hasselt, Overijssel. Hiermee hebben we invulling gegeven aan een groeiende behoefte: mogelijkheden tot online winkelen in ons ruime aanbod.

Achter de schermen zijn we volop bezig om álle producten en merken uit het assortiment van Black River toe te voegen aan de webshop. Inmiddels zijn reeds duizenden producten te bekijken én eenvoudig te bestellen. Houd onze site in de gaten om nieuwe toevoegingen niet te missen, de komende tijd zal DeRoofvisser.com alleen maar verder groeien naar het niveau van onze fysieke winkel!

Nieuwe merken

DeRoofvisser.com staat al vele jaren bekend als gerenommeerde webshop voor roofvissers. Door de overname van zowel de webshop als de voorraad zijn er vanaf nu weer meerdere merken toegevoegd aan het al zo ruime aanbod. Denk hierbij aan merken als Mepps, Ondex, Vibrax, Spinmad en DAM Effzett.

Uiteraard zijn deze producten nu ook verkrijgbaar bij Black River in de winkel. Maar wat misschien wel nóg mooier is: DeRoofvisser.com krijgt andersom óók alle merken en producten in de webshop die al verkrijgbaar zijn in de winkel. Denk dan aan het complete programma van mooie merken als Nays, Salmo en ga zo maar door!

Gratis verzending

Bij bestellingen vanaf 50 euro verzenden we gratis je producten naar het gewenste adres. Voer jij de bestelling door vóór 15.00 uur ’s middags? Dan gaat het dezelfde dag nog mee met de post.

Bekijk ook eens de verschillende video’s!
De Fysieke winkel in Hasselt (OV) nu dus ook online!
Social media

Net als Black River heeft deRoofvisser.com een actief Instagram en Facebook account om jullie op de hoogte te houden van alle nieuwtjes en de inmiddels bekende #bakvandedag waarin we jullie vangsten kunnen vertonen. Volg je DeRoofvisser.com nog niet? Vanaf heden zijn onze accounts actief en overgezet in de stijl van Black River! Natuurlijk volg je Black River al toch?

Klik HIERvoor Instagram en HIER voor Facebook. Natuurlijk volg je Black River al toch? 😉

Vanaf nu ben je, naast onze winkel in Hasselt, dus ook van harte welkom op onze webshop www.deroofvisser.com. Let op, we zijn nog druk bezig met het verder aanvullen van alle producten en merken zodat die complete ervaring online straks nét zo compleet is als ons aanbod in de winkel aan Industrieweg 38 in Hasselt!