Vissen op Roofvis met de Mega 360 Imaging van Humminbird.

In deze video ga ik vissen op roofvis (baars & snoekbaars) met behulp van de MEGA 360 Imaging™ van Humminbird. Zal het mij lukken om gericht te vissen / werpen op vis en daarbij baars & snoekbaars te vangen? De MEGA 360 Imaging™ van Humminbird kijkt 360 graden rondom je boot. Door de Mega functie levert de MEGA 360 Imaging™ van Humminbird de duidelijkste beelden die je ooit hebt gezien van structuur, bodem en vissen, zelfs terwijl je stil ligt met de boot op het water.

Dat betekent nauwkeurige worpen recht op de vis af. Wij vissen veelal op groot water zoals (meren en rivieren) als de Amer, Hollandsdiep, Haringvliet, Spui, Nieuwe Merwede, Het Volkerak, Oude Maas, Biesbosch, Dordtsche Kil, de Lek, Kagerplassen, Braassemermeer, de randmeren, Gooimeer, etc. Met de MEGA 360 Imaging™ heeft Humminbird niet het wiel opnieuw uitgevonden.

Mega 360 Imaging

Ze hebben het opnieuw gedefinieerd en de ongeëvenaarde dekking van onze 360 ​​Imaging-technologie in het megahertz-assortiment gebracht voor details van het volgende niveau. Net als een onderwater radar roteert de MEGA 360 Imaging-straal, waardoor je 360-graden zicht hebt in het water wat voortdurend wordt bijgewerkt – met uw boot in het midden. De vissen zullen je nooit zien aankomen waardoor je vissen kunt aanwerpen voordat ze zelfs maar weten dat je er bent. De MEGA 360 Imaging™ van Humminbird is compatibel met SOLIX®-serie en HELIX®-serie.

De Humminbird Mega 360 Imaging wordt verdeeld door Technautic.

Mijn naam is Evert Oostdam en ik ben werkzaam in de hengelsport. Je zou mij eventueel kunnen herkennen van: Perch Pro (baars viswedstrijd van Kanalgratis op YouTube) of Pike Master Lures (roofvis groothandel) of de Predatortour (Internationaal / Europees kampioenschap roofvissen)

Op mijn YouTube kanaal probeer ik mensen te informeren wat roofvissen nu exact inhoudt. Ik maak vlogs over roofvissen die voornamelijk informatief zijn. Ook laat ik hier films zien van de meest mooie visreizen die ik ooit gemaakt hebt.

🇳🇱 roofvis visser 🎣

Volg Evert Oostdam ook op Instagram: www.instagram.com/evertoostdam