Nieuws van online webshop De Roofvisser

DeRoofvisser.com is dé online webshop voor elke roofvisser in Nederland en België. Tevens de online shop van onze fysieke winkel Black River Fishing & Boats in Hasselt, Overijssel (NL). Hier zijn ook alle producten te zien en te voelen.

Achter de schermen zijn we volop bezig geweest om álle producten en merken uit het assortiment van Black River toe te voegen aan de webshop. Inmiddels zijn reeds duizenden producten te bekijken én eenvoudig te bestellen. Houd onze webshop in de gaten om nieuwe toevoegingen niet te missen, de komende tijd zal DeRoofvisser.com alleen maar verder groeien naar het niveau van onze fysieke winkel en dat is te volgen hier op Roofvisweb.

Veel Nieuwe merken online.

DeRoofvisser.com staat al vele jaren bekend als gerenommeerde webshop voor roofvissers. Het assortiment van zowel de webshop als de voorraad bij onze fysieke winkel Black River zijn er vanaf nu weer meerdere merken toegevoegd aan het al zo ruime aanbod. Denk hierbij aan merken als Salmo, Rapala, Nays, LMAB, Hearty Rise, Spro, Plano, Savage Gear, Gunki, BKK, Berkley, Abu Garcia, Simano, Mitchell, Neptune Fishing, Strike Pro, Svartzonker, Green Bass, Iron Claw, Keitech, Gamakatsu, Fox R%age, Quantum, Pike Craft, Revolution Tackle, Ulm Lures, Mepps, Ondex, Vibrax, Spinmad,  en DAM Effzett.

Green Bass Fishing

Ontdek de voordelen van loodvrij vissen met de innovatieve producten van Green Bass. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om zonder lood te vissen, zonder concessies te doen aan kwaliteit of prestaties. Bekijk de producten van Green Bass Fishing hier.

Uiteraard zijn deze producten nu ook verkrijgbaar bij Black River in de winkel. Maar wat misschien wel nóg mooier is: DeRoofvisser.com krijgt andersom óók alle merken en producten in de webshop die al verkrijgbaar zijn in de winkel van Black River in Hasselt (ov)

Nays streeft ernaar om de hoogste kwaliteit vistuig te leveren aan ambitieuze vissers over de hele wereld. Alle producten zijn ontworpen, vervaardigd en getest volgens de hoogste professionele normen. In elk stuk van Nays vind je de diepe praktische ervaring van toernooivissers en internationale technische competentie. Laat Nays meer professionele kwaliteit leveren aan uw viservaring. Bekijk alle Nays producten hier.

Illex

Met de diving Chubby van Illex kan dankzij een iets langere duikschoep rond de 1,5 meter diepte worden bereikt. Zijn actie is een mix van ‘rolling’ en ‘wobbling’. Tot in detail afgewerkt zoals we van Illex gewend zijn. Schitterende plugjes met geweldige actie! Bekijk de Illex producten via deze link.

De Fysieke winkel in Hasselt (OV) nu dus ook online!
Social media

DeRoofvisser.com heeft een actief Instagram en Facebook account om jullie op de hoogte te houden van alle nieuwtjes en de inmiddels bekende #bakvandedag waarin we jullie vangsten kunnen vertonen. Volg je DeRoofvisser.com nog niet? Vanaf heden zijn onze accounts actief !

Vanaf nu ben je, naast onze winkel in Hasselt, dus ook van harte welkom op onze webshop www.deroofvisser.com. Let op, we zijn nog druk bezig met het verder aanvullen van alle producten en merken zodat die complete ervaring online straks nét zo compleet is als ons aanbod in de winkel aan Industrieweg 38 in Hasselt!

De Roofvisser
Industrieweg 38
8061 RB Hasselt
E-Mail: info@deroofvisser.com
Tel: 085 0797010