Update 13 mei Roofvis Event Gouda. Mis het niet!


Het Roofvis Event in Gouda op zaterdag 13 mei is een geweldige plek om inspiratie op te doen, nieuwe materialen uit te proberen, informatie te krijgen en verschillende aspecten van de hengelsport te ontdekken. Het is ook een kans om je te laten informeren over de nieuwste technieken, trends en ontwikkelingen in de hengelsport. Open vanaf 10:00! Wat kunt u verwachten op het Roofvis Event zaterdag 13 mei 2023 te Gouda?

Het weer ziet er zeer goed uit voor aanstaande zaterdag, droog en rond de 20 graden. Ideaal weer voor het buiten gebeuren met verschillende boten, kayaks en bellyboaten.

Mark Van Dijk Autodaktenten.be laat een OeHoe Nature fishing editie zien met een Hobie Kayak op het dak, waar sportvissers mee op reis gaan.

Het buiten gebeuren aan en op het water ziet er dit jaar fantastisch uit: Zeevissport vzw uit België komt met twee complete sets, bestaande uit een auto, aanhanger, autodaktent en kayak naar Gouda om te presenteren hoe u zelfvoorzienend naar Noorwegen kunt afreizen om aldaar te vissen. Ook Noorwegen veteraan Frank Koop laat zijn combinatie: auto, RVS aanhanger, autodaktent en kayaks zien.

Float Plus

Float Plus is ook aanwezig op het Roofvis Event van zaterdag 13 mei 2023 te Gouda. U kunt zelfs het allernieuwste uit proberen, de Twin Force. Dubbele motor onder de bb voor maximale wendbaarheid.


Visgids Robbert Poelwijk (Technautic) neemt u graag mee aan boord om uitleg te geven over de vismethoden en de elektronica aan boord met de Mega Live van Humminbird.  Heb je vragen over Minnkota, Rebelcell of oneboat network  vraag het aan Robert Poelwijk. De Reddingsbrigade is aanwezig voor het geval dat.

Frank van Vliet van Roofvisweb.nl zal het thuisfront d.m.v. korte live video’s op de hoogte houden van wat er allemaal te zien is op het event.

Tevens is hij ook met een leuke korting actie aanwezig voor zijn kleding webshop Hotspot Design Nederland.

Scan de QR code of klik op de afbeelding om direct naar de webshop te gaan!

Tijdens het Roofvis Event in Gouda krijg je ter introductie van Hotspot Design Nederland maar liefst 15% directe korting op de gehele collectie kleding!

Scan de QR code en ga direct naar de webshop! Bij uw bestelling wordt gevraagd naar een korting code. Vul daar in GOUDA en je korting wordt direct verrekend.

Bestellingen vanaf €75,00 worden ook nog eens gratis verzonden.

Mocht je geen tijd hebben om naar Gouda te komen….geen noot deze kortingscode is ook voor de thuis blijvers gewoon actief en geldig tot en met 21 mei 2023.

Noorwegen veteraan Frank Koop geeft een lezing over het vissen vanaf een kayak in de fjorden van Noorwegen. Bovendien is hij de gehele dag aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven. Graag laat hij u ook zien waarmee dit vissen mogelijk is.

12bb.eu

12BB.eu is aanwezig met 2 bellyboaten, waarmee u ook het water op kunt. Als u nog geen keuze heeft kunnen maken tussen een kayak en een belly boat, is dit uw kans.

www.sunvisor.eu

Sunvisors zijn beschermkappen die speciaal zijn ontworpen voor visvinders. Ze worden gebruikt om het scherm van de visvinder te beschermen tegen direct zonlicht, wat de zichtbaarheid kan verminderen en afleesbaarheid bemoeilijkt, vooral in heldere omstandigheden.

De Sunvisor fungeert als een zonneklep en wordt bevestigd aan de bovenkant van het scherm van de visvinder. Het is ontworpen om schaduw te werpen over het scherm en hinderlijk zonlicht te blokkeren, waardoor het gemakkelijker wordt om de weergegeven informatie af te lezen, zelfs in fel zonlicht. Door het verminderen van schittering en reflecties kunnen vissers de visvinder effectiever gebruiken en nauwkeurigere gegevens aflezen.

Sunvisors zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, afhankelijk van het type en merk visvinder dat je gebruikt. Voor vragen kan je terecht op het Roofvis Event in Gouda!

Technautic

Technautic is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de distributie van maritieme elektronica en watersportartikelen. Ze leveren een breed scala aan producten, variërend van navigatiesystemen en communicatieapparatuur tot watersportaccessoires en onderdelen. Technautic bedient zowel de professionele maritieme sector als de recreatieve watersportmarkt.

Met merken als Minn Kota, Humminbird, Railblaza, Rebelcell, Flambeau, Buff,  Durasafe en Fusion de partner voor de Roofvisser!

Technautic informeert, levert, ondersteunt en heeft een hoge graad van service.

Visreis.nl is aanwezig om u alles te vertellen over het vissen in heel veel landen, er zijn ook vis video’s te zien. Joris geeft ook een lezing over: “Waarheen in Noorwegen? Locatie en stekken keuze” Wij geven om 11.30 deze lezing over het bepalen van de beste locaties en visstekken in Noorwegen voor je visreis.

Cryptocraft boten

Roofvis Event te Gouda heeft de primeur om als eerste hengelsport en boten beurs een visboot van Cryptocraft te presenteren.

Derkbait

Natuurlijk mag wonder dokter Derkbait.nl met zijn handgemaakt kunstaas niet ontbreken. Derkbait de kunstaasdokter is gespecialiseerd in het bouwen, restaureren en spuiten van kunstaas en andere hengelsport materialen. Natuurlijk aanwezig tijdens het Roofvis Event in Gouda.

Fish Impact/Time4Pike presenteert zich voor het eerst op ons Roofvis Event met mooi kunstaas (shads) en zijn visboot.

Robby Fish

Heel veel nieuw kunstaas van o.a. Savage Gear, Illex en Taipan, hengels, molens, nylon en gevlochten lijn van grote merken (o.a. Pure Fishing) met 50 % korting wordt aangeboden door Robby Fish uit Wommelgem (België). Pappie Jozef Verstraelen, Robby Fish himself en Henk zijn aanwezig om u dit aan te bieden.

Kunstaas van Savage Gear, (speciaal voor de Noorwegen en IJsland vissers) zoals de Sandeal 18 en 20 cm in 100, 150, 180 en 265 gram op ons Roofvis Event slechts € 10. Wat te denken van de Cutbaits (serie 1), ook van Savage Gear in 270 gram en 460 gram uitvoering ook voor € 10. Een super promo Roofvis set t.w.v. € 200, nu voor € 89 (bestaat uit: Korum ZT 7’8 WG 2 – 14 gram, Dam Quick 1000 en 150 m braid).


Hengelsport De Kock is een begrip op het gebied van het Roofvissen. Enkele bekende pro-staffers, waaronder Frans Oomen een gekend sportvisser in binnen – en buitenland, zullen u zo goed mogelijk adviseren over het roofvissen.

We nemen onder andere de shads van Artbaits mee. Daarnaast ook een mooie serie Loomis hengels en onze eigen DK River hengels. Ook nemen we een deel van de nieuwe series hardbaits mee van Shimano.

De Vereniging Nederlandse Roofvissers is ook weer aanwezig met een stand. Zij zullen ook een aantal streamers binden.


BS Baits is voor het eerst aanwezig met werkelijk prachtig kunstaas. Hij wil zichzelf en zijn assortiment graag aan u presenteren.


Ook Hans Koopman is aanwezig met een ruime collectie van de inmiddels bekende Koopie jerkbaits.

BFT shop heeft een nieuwe eigenaar en een nieuw logo. Hij wil zich graag presenteren met diverse kunstaasjes op het Roofvisevent in Gouda samen met de vorige eigenaar Hans Vergouwen.

OMG Fishing Rods, vertelt u alles over nieuw te bouwen hengels en zal u ook een aantal gebouwde hengels tonen.

Rabu Jerkbaits.

We kennen het allemaal de overstap van fabriek ’s baits naar handmade, zoveel mooier en beter zouden ze zijn, maar aan de andere kant ook vaak stukken duurder. Gelukkig zijn er mannen die kwaliteit maken tegen fabriek ’s prijzen.

Michel maakt baits die zich onder zijn vrienden en kennissen al ruimschoots hebben bewezen. Een aantal rabu xl die mee gaan naar het roofvisevent in Gouda. Dus heb je interesse kom dan langs.

Tombola

Natuurlijk is er ook weer de tombola. In diverse ronden worden er prachtige prijzen verloot, zoals een nieuwe Phantom belly boat aangeboden door 12BB.eu en een nieuw te bouwen hengel t.w.v. € 400, aangeboden door OMG Fishing Rods.


Zoals ieder jaar zijn er weer twee boa´s aanwezig met een stand van Sportvisserij Nederland. HSV Het Groene Hart heeft heel vis bijzonder goed viswater. Meer weten vraag het de boa´s.

Kortom er is heel veel informatie over het roofvissen, veel te zien, veel te doen en veel goed materiaal van de grote merken te koop met minimaal 50 % korting. En dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje tegen vereniging prijzen. Bovendien is de entree geheel gratis.

Het adres:

Ankerpad 2, 2802 RD
Gouda, Nederland

Opening vanaf 10:00!

Blijf op de hoogte van het Roofvis Event Gouda via de Facebook pagina!