Laatste info Honda Marine Cup 2023

Aanstaande zaterdag 16 september is de start van de 4e editie Honda Marine Cup op het Gooimeer. Het weer ziet er geweldig uit met weinig wind! De organisatie heeft er zin in! De start is op 08:30 en is live te volgen via Facebook!

Honda Marine Cup live te volgen!

De Honda Marine Cup 2023 is Live te volgen via de verschillende facebook kanalen en worden verzorgd door Frank van Vliet Media.

Live via Frank van Vliet Media

Live via de Honda Marine Benelux Facebook Pagina

Tijden Live Stream

07:30 – Vanaf de trailer helling Gooimeer
08:30 – Start Honda Marine Cup 2023
12:00 – Update vangsten deelnemers met Michel Oostdijk
14:00 – Live update vanaf het water
16:00 – Locatie prijsuitreiking, Gooise Schipper Sluiskade 11, 1353 BT Almere
17:00 – Prijsuitreiking

De weg naar de trailerhelling biedt ieder jaar weer een mooier gezicht, met rijen auto’s met boten en Honda outboards. Alles is voor de deelnemers tot in de puntjes verzorgd door Gal Events, met toiletten, verkeersregelaars, overal voldoende verlichting en natuurlijk een warm welkom met koffie en wat lekkers.

Bij de ontvangst krijgen de deelnemers alle info, de Honda Marine Cup 2023 meetplank, een goodiebag, met daarin een goede lunch en reddingsvesten. Een professionele operatie, die niets afdoet aan de gemoedelijke sfeer onderling.

Traileren deelnemers

Het traileren is op Gooimeerdijk-West 1359HB Almere Flevoland NL, maar mag ook vanaf andere locaties!  Trailer je op een andere locatie, meld je dan bij de organisatie voor de boot controle, meetplank, goodiebags etc! Kom niet te laat! Aanmelden tot 07:30 als je vanaf een andere locatie trailer! De start is om 08:30!

Punten telling
  • De drie grootste vissen per soort tellen mee voor de eindscore. Dus in totaal 9 vissen. De volgorde van belangrijkheid van vis is 3 grootste snoeken, 3 grootste snoekbaarzen, 3 grootste baarzen. Zijn deze 9 vissen gevangen dan krijgen de deelnemers 1000 punten extra!
Minimale maat vissen
  • Snoekbaars: minimale grootte: 42 cm
  • Snoek: minimale grootte: 45 cm
  • Baars: minimale grootte: 22 cm
Prijzentafel

Ook dit jaar is er weer een schitterende prijzentafel opgezet mede mogelijk gemaakt door: Honda Marine, Navionics, Technautic, Humminbird, Railblaza, Flambeau, Buff en Fusion. Bekijk alle prijzen hier!

Vistechnieken wedstrijd

Disciplines:
• Maximaal 2 hengels per deelnemer opgetuigd, conform de wettelijke richtlijnen van Sportvisserij Nederland. (meerdere hengels aan boord is natuurlijk toegestaan mits ze niet voorzien zijn van haken!)
• Er wordt uitsluitend met kunstaas gevist tijdens de wedstrijd.
• Elk team dient minimaal 1 schepnet bij zich te hebben.
• Het vissen met dode, levende of delen van aasvissen of andere vormen van live-bait zijn niet toegestaan tijdens de wedstrijd.

  • Trollen/slepend vissen is tijdens de wedstrijd niet toegestaan.

Datum en tijdstip wedstrijd

• De wedstrijd wordt gehouden op Zaterdag 16 September
• Locatie GOOIMEER, Gooimeerdijk-West 1359HB Almere Flevoland NL
• 6:00 uur worden de boten getrailerd
• 8:30 uur Start wedstrijd – 15:00 uur Einde wedstrijd
• 16:00 uur ontvangst diner en de prijsuitreiking
• Locatie prijsuitreiking, Gooise Schipper Sluiskade 11, 1353 BT Almere

Parcours Gooimeer
Parcours Gooimeer

Kijk voor meer info, het reglement en de algemene voorwaarden op de Honda Marine Cup-website.

Ontvangst diner en de prijsuitreiking

Vanaf 16:00 kunnen de deelnemers weer rekenen op een verzorgde diner door Big Boy BBQ and Smoke. Fanatieke Roofvisser Lesley Luijer en zijn team maakt het feest compleet met zijn geweldig verzorgde diner. Er is ruim voldoende te eten en te drinken tijdens de Honda Marine Cup 2023.

Facebook pagina:

De Facebook pagina van de Honda Marine Cup is online! Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Honda Marine Cup en meld je hier aan!

Wij hopen op een geweldige wedstrijd met mooie vissen. 

Met vriendelijke groet,

Team Honda Marine.