De Hengelsport en Botenbeurs 2019 gaat over 5 dagen van start!

De Hengelsport en Botenbeurs staat, met nog een kleine 5 dagen te gaan, volledig klaar in de startblokken. Van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december staan de hallen 7 en 8 van de Jaarbeurs in Utrecht geheel in het teken van de sportvisserij! De officiële opening vindt plaats op vrijdag 29 november om 10.00 uur.

Deze opening zal verzorgd worden door Marco Kraal samen met de nieuwe presentator van Vis-TV. Wie het is? Kom vrijdag naar de opening en je kunt het met eigen ogen aanschouwen!

En ook dit jaar wordt er weer een visreis verloot onder de bezoekers. Bestel een e-ticket en maak kans op die geweldige visreis naar IJsland, voor vier personen t.w.v. € 6000,-!

Klik op de afbeelding voor een groter formaat van de Plattegrond

De plattegrond voor de beurs staat online, hierop kun je zien welke bedrijven, winkeliers, groothandels, reisbureaus, visgidsen, goede doelen, verenigingen en andere instellingen er staan! Voor het eerst is er dit jaar een grootwaterbassin met demonstraties van bellyboten en kajaks, met medewerking van Hobie, Floatmaster, OMG, JNLL en Float Plus BV. Het is zelfs mogelijk om een bellyboot of kajak uit te proberen. Het programma aan lezingen en presentaties is volledig gevuld, je hoeft je geen moment te vervelen op de beurs! Bekijk hier het volledige programma.

Best New Product

Bezoekers mogen dit jaar ook weer stemmen op hun favoriete nieuwe producten. Ze kunnen kiezen uit de meest innovatieve producten voor diverse vismethoden, die door de exposanten op de beurs worden getoond. De nieuwe producten liggen ook overzichtelijk uitgestald op stand nummer 108, naast de stand van Beet/Karper/Publishing House & Facilities BV, de organisatoren van deze bijzondere competitie. De leveranciers van producten met de meeste stemmen zijn zondag op de beurs te bewonderen.

Van vaste hengel tot vliegenhengel

Op de beurs vind je wederom de zeer populaire Vaste Stokkenshow waar de witvisser zelf kan ervaren welke vaste hengel bij hem past. De viscoaches van Sportvisserij Nederland helpen de jeugd op weg met het maken van de eerste tuigjes en onderlijnen. Op het Karperplein kun je als karpervisser nieuwe producten bekijken en je kunt vragen stellen aan bekende karpervissers.

Ben je meer van de snoek, baars, snoekbaars & co, ook dan kun je je lol op op het Roofvisplein met tal van demonstraties, de nieuwste producten, boten en een meet & greet met bekende roofviscracks. Ooit al eens de kunst van het vliegvissen willen oppakken? Op de beurs kun je op de werpbaan van de Vereniging Nederlandse Vliegvissers (VNV) gratis je eerste les vliegwerpen krijgen van een expert.

Hengelsport- en Botenbeurs 2019 feiten:
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: Vrijdag 29 november t/m 1 december 2019
Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur

• Groot aanbod nationale en internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• Diverse nationale en internationale exposanten
• Grootste hengelsportbeurs van Europa
• Belangrijke websites: http://www.hengelsportbeurzen.nl
• Belangrijke Facebookpagina’s: @hengelsportbeurs en @Carpsquare
• Instagram: @hengelsportbeurs

Bekijk onze YouTube video: https://youtu.be/z6I8wUdiwfU

Bezoek onze pagina voor het laatste nieuwtjes www.hengelsportbeurzen.nl.


Bekijk onze YouTube video: https://youtu.be/z6I8wUdiwfU