Bestel op DeRoofvisser.com en ontvang direct shoptegoed.

Enkele maanden geleden is de site & webshop www.deroofvisser.com onderdeel geworden van Black River Fishing & Boats. In korte tijd zijn er al veel bestellingen binnengekomen waar we uiteraard heel blij mee zijn. Online shoppen is niet meer weg te denken uit deze tijd, maar stiekem is iedere sportvisser en liefhebber toch ook op zoek naar wat een fysieke hengelsportzaak extra te bieden heeft.

Sfeer, een kopje koffie, een zeer uitgebreid assortiment waarbij je de producten / hengels tot in detail kunt bekijken en voelen. Of wat dacht je van het échte visserslatijn?

Uitgebreid praten over die ene tactiek, of die hele speciale vis plek die niemand weet, maar waar jij altijd die regelrechte bakken weet te vangen? Om die gezelligheid verder binnen handbereik te krijgen, komen we met wat nieuws: Shoptegoed!

Wanneer je bestelt op de website, ontvang je shoptegoed.
SHOPTEGOED

Wat houdt dat nu precies in, shoptegoed? Online bestellingen bij DeRoofvisser.com die vanaf nu geplaatst worden, leveren je rechtstreeks voordeel op in de winkel van Black River Fishing & Boats in de vorm van Shoptegoed!

Bij een bestelling vanaf 50 euro ontvang je een Shoptegoed voucher t.w.v. 5 euro. Bij een orderwaarde vanaf 100 euro is dit 10 euro, bij 150 euro ontvang je 15 euro, enz. Het shoptegoed is geheel vrij te besteden aan artikelen in de winkel, uitsluitend bij Black River Fishing & Boats in Hasselt, Overijssel.

VOORBEELD

Je shopt online via DeRoofvisser.com en voert een bestelling door t.w.v. € 119,-. Mark zorgt ervoor dat de door jou bestelde producten worden verzameld en voegt aan het pakketje Shoptegoed toe, in dit geval € 10,-. Zodra je het pakketje thuis krijgt bewaar je de ontvangen Shoptegoed voucher/vouchers die in jouw pakket zitten.

Deze kun je bij een bezoek aan de winkel meenemen en vrij besteden aan het grote assortiment dat Black River te bieden heeft! Dát is nog eens een mooie vangst. En ja, dat bakje koffie en een gezellig gesprek in de winkel zijn natuurlijk inbegrepen. Hartelijk welkom op onze site www.deroofvisser.com én onze winkel: Black River Fishing & Boats in het Overijsselse Hasselt!

De geldigheidsduur van je Shoptegoed staat onderaan de voucher weergegeven. Shoptegoed is niet verzilverbaar.