Roofvis Jeugddag op Zondag 28 januari 2024 bij Hengelsport Treffers – Fishing & Outdoor

Op Zondag 28 januari 2024 houdt Hengelsport Treffers – Fishing & Outdoor alweer zijn 3 de ** GRATIS ** Roofvis Jeugd dag van 10:00 t/m 15:00 uur. In het West – Friese plaatsje Winkel in Noord Holland. De deelname is gratis voor de jeugd t/m 15 jaar. Geef je nu op.

Op deze dag zijn er o.a. diverse activiteiten voor de jeugd tot 15 jaar. Zo zijn er leden van de Vereniging Nederlandse Roofvisser aanwezig. Deze gaan de jeugd leren om onderlijnen te maken en eigen spinners. Tevens kan de jeugd hun eigen hengel en viskoffer meenemen. Deze worden na gekeken door hun en geven ze tips voor b.v. diverse kunstaas.

Ook gaan ze met de jeugd in groepjes het geleerde in de praktijk te brengen door met ze actief te vissen op de roofvis nabij de Hengelsportzaak. De kinderen worden de kinderen begeleid door andere roofvisser die deze dag aanwezig in de hengelsportzaak.

Zo zijn er leden van de Baarzentakelaars o.a. Kevin van Kampen aanwezig die uitleg geven over hun roofvis visserij en laten dit aan het kanaal ook zien. Ze geven natuurlijk ook tips.

Van de firma Delalande is Jente Sijtsema aanwezig, hij geeft uitleg over diverse kunstaas van Delalande en laat ook zien hij deze gebruikt en hoe je zelf het kunstaas kan gebruiken om roofvis te vangen.

Dan zijn er nog de teamleden van Rapala / VMC aanwezig, zo geeft Rick Warren uitleg over de diverse producten die je kan gebruiken voor de roofvis visserij en zal Mikko Tielrooy ook uitleg geven en de kinderen laten zien hoe hij deze producten gebruikt.

Maar ook voor de ouders / begeleiders is dus gedacht deze dag en kunnen zelf hun hart ophalen aan de producten die meegenomen worden door de vertegenwoordigers maar kunnen zelf ook aankopen doen deze dag in de hengelsport zaak.

Mocht je dit wat lijken en wil je meer weten over het roofvissen in het algemeen meld je dan aan of kom gezellig langs en schuif aan. Voor de jeugd die deze actief meedoen en zich hebben aangemeld aan deze dag krijgen nog een klein presentje mee aan het einde.

Tijdens deze dag wordt er natuurlijk ook gezorgd voor een drankje en een versnapering zowel voor de kids als de ouder / begeleiders deze dag.

Zoals gezegd is deze dag GRATIS voor een ieder die meedoet.

Daarbij zijn ook gewoon geopend van 10:00 t/m 15:00 uur voor gewone klanten of voor degene die toch nieuwsgierig zijn hoe het allemaal in zijn werk gaat zo’n Roofvis dag. En we hanteren voor alle aankopen 15 % kassa korting deze dag.

Lijkt het je wat om zelf mee te doen en je bent nog geen 15 jaar, geef je dan op en meldt je aan in de Hengelsport zaak van Treffers – Fishing & Outdoor. Ook als je eerst alleen informatie wil hebben. Dit kan allemaal telefonisch op nummer 0226 756363.

Maar je kan natuurlijk ook gewoon even langskomen aan de Zandloper 10 A – 1731 LM te Winkel (N-H)

Natuurlijk staat er informatie op onze website https://treffersfishing.com
En op onze groepspagina van Facebook Hengelsport Treffers – Fishing & Outdoor Groepspagina

Zoals gezegd is deze GRATIS Roofvis Jeugddag op 28 januari 2024 van 10:00 t/m 15:00 uur bij Hengelsport Treffers – Fishing & Outdoor in Winkel (N-H)

We zien jullie graag op deze dag en we maken er weer iets geweldigs van.
Namens het gehele team en de vrijwilligers