DURASAFE – Bescherm je Schermen.. en meer!

E-lock is eenvoudig, compact en gemakkelijk te installeren. Door de fabrieksknop van je scherm te vervangen, bevestig je je dure elektronica aan de montagebeugel en elimineer je het gedoe van telkens het verwijderen en opnieuw installeren van apparatuur. Dat bespaart tijd en vermindert slijtage aan stekkers en draden. Het geeft je gemoedsrust, wetende dat je elektronica veilig is wanneer je ze een keer onbeheerd achterlaat.

De E-LOCK® maakt het ook mogelijk om de fabrieksschroef van de Minn Kota quick release montageplaat te vervangen door een E-LOCK®. Eenmaal geïnstalleerd, voorkomt het slot dat de montageplaat naar voren schuift en de boegmotor van de plaat genomen kan worden.

Past op modellen: MKA-16-02, MKA-16-03, MKA-42, MKA-52/62 & MKA-47. Past NIET op modellen: MKA-21, MKA-23, RTA-17, RTA-19 & MKA-22

DURASAFE BUITENBOORD MOTORSLOT

Het enige slot dat past op de meeste huidige modellen van Minn Kota® hekmotoren. Het heeft een kaakachtig ontwerp uit één stuk dat de vastzetschroeven van de motor omsluit, waardoor ze ontoegankelijk zijn. Het slot elimineert het gedoe van het verwijderen en opnieuw installeren van de hekmotor en is een goedkope bescherming.

Het is lichtgewicht en installeert in seconden. Voorzien van rammelvrije voering, omkeerbare sleutels voor eenvoudig inbrengen en een sluitsysteem waardoor de sleutel niet kan worden verwijderd, tenzij het slot in de juiste slot stand staat. Ruimte voor vlindermodel vastzetschroeven en sommige tuimel vastzetschroeven van andere merken hekmotoren.

Geschikt voor Minn Kota: Endura/Endura C2 (30,34,40,45,50,55), Endura Max (40,45,50,55), Vector, E-Drive Tiller, Vantage. Past niet op Minn Kota Traxxis!

DURASAFE COMBO EL-6 – 1X E-LOCK / RAM MOUNT C BALL.

Deze gelijksluitende set met 2 sloten vervangt de fabrieksknoppen en verhindert, eenmaal vergrendeld, verwijdering. Met een E-LOCK® Combo wordt ultieme bescherming tegen maritieme elektronica diefstal bereikt.Specificaties:
Bespaar tijd en slijtage aan apparatuur doordat de elektronica kan blijven zitten Elimineert het gedoe van het verwijderen en opnieuw installeren van apparatuur . Gemoedsrust wetende dat de elektronica en montage veilig zijn. Gemaakt om de meest zware maritieme omstandigheden te weerstaan – Eenmaal vergrendeld, draait de draaibare vergrendelingsknop vrij rond, waardoor een dief de houder niet kan openen en de elektronica kan pakken.

Compact en eenvoudig te installeren . Omkeerbare sleutel voor eenvoudig inbrengen. Roestvaststalen slot afsluiter houdt vuil, stof en vocht buiten. E-LOCK® is gepatenteerd en met trots gemaakt in Amerika.

Bracket lock

Quick release boegplaten zijn een populaire optie om de boegmotor eenvoudig op de boot te bevestigen of te verwijderen. Deze quick release boegplaten maken het voor een dief ook gemakkelijk om met de boegmotor te knoeien.

DuraSafe biedt meerdere sloten voor Minn Kota boegplaten. Alle sloten zijn gemaakt van roestvaststaal en andere materialen die bestand zijn tegen zware maritieme omgevingen.

Door dit DuraSafe-slot aan de zijkant van de boegplaat te monteren wordt voorkomen dat de vergrendelingshendel naar buiten getrokken kan worden, waardoor de boegmotor beveiligd is tegen onverhoopt wegnemen door een ander.

In tegenstelling tot een hangslot rammelt en wrijft het E-LOCK® slot niet over het dek en veroorzaakt het geen krassen.

PAST OP COMPOSIET BOEGPLATEN: RTA-17 & MKA-21
PAST NIET OP: MKA-23, MKA-53 / RTA-19, RTA-54

Winkeliers die nog niet met Technautic samenwerken en geïnteresseerd zijn in één van de talrijke DuraSafe producten, kunnen daarvoor contact opnemen via: technautic.nl/contact