Nieuwe producten bij Visgeluk.

Kona offsethaak

Ontdek de Kracht van Kona Hooks Classic Worm! Deze offsethaak, dun maar sterk, is ontworpen voor wiervrije montage in softbaits. Perfect voor baarzen, snoekbaarzen en snoek!

De Kona Hooks  Classic worm  is een offsethaak in de klassieke gebogen uitvoering voor een wiervrije montage in softbaits.  Deze haak heeft een wijde bocht en is dun van draad , maar toch sterk genoeg om de baarzen , snoekbaarzen  of snoek op af te drillen. Ideaal in kombinatie met de Moby Paddy Craw kreeften!

Beschikbaar in verschillende groottes  1, 2, en 1/0 om elke roofvis goed te bevissen. Prijs € 5,50 per verpakking!

Iron Claw Moby Paddy Craw

Deze 6,5 cm Paddy Craw is een killer voor de dikke baarsen , de Paddy Craw is voorzien van UV materiaal en lumious materiaal. Er zit geen weekmaker meer in de moby softbaits waardoor hij ook nog eens milieu vriendelijk is. Houdt deze moby softbait wel weg bij je huidige shads want die kunnen mekaar niet verdragen.

De Moby Paddy Craw kunnen op verschillende manieren worden gevist:
Als een standaard rig met ingestoken jigkop. Als een “weightless” montage met een wide gap  classic wormhaak. Kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor Texas /Carolina rigs of met chebruska. Als aas op de dropshot rig.

Paddy Craw is een kreeftachtig aas, het mengsel is superzacht en
natuurlijk, heel belangrijk, drijvend!

Exclusief bij VisGeluk: verkrijgbaar in 9 kleuren + wildmix, verpakt per 8 stuks.

Bestel jouw Moby Paddy Craw nu voor een ongekende viservaring!

Upgrade je viservaring met deze must-have aanvulling op je uitrusting, nu beschikbaar bij VisGeluk.

Vandaag voor 15:00 besteld is morgen in huis! Levering vanaf €50,00 gratis verzonden. Neem een kijkje op onze webshop: www.visgeluk.com

Hier een klein gedeelte van het assortiment van Visgeluk!

Volg Visgeluk ook op Facebook en blijf zo op de hoogte van alle nieuwtjes!