Nieuw bij Mac Fishing. Only Hot producten.

De dagen worden korter en kouder. Voor de roofvissers geen pretje om op het water te zitten. Koude voeten en koude handen is nu verleden tijd! Nooit meer koude handen en voeten want Mac Fishing heeft de producten van Only Hot op genomen is het assortiment. Het Only Hot assortiment bestaat uit 4 verschillende producten. Wij geven u een overzicht.

Only Hot Foot Warmers!

De perfecte oplossing voor koude voeten. Deze dunne en flexibele zolen zijn comfortabel en passen in elke schoen of laars. Plaats de zool in een schoen of een laars en en u heeft de hele dag lekkere warme voeten. Ideaal voor skiërs, vissers, jagers, golfers en voor iedereen die last heeft van koude Voeten. In elke blister zitten 2 Only Hot Footwarmers.

Only Hot Hand Warmers!

Handig en klein formaat, voor in je handschoenen of zakken. ideaal voor skiërs, vissers, jagers, golfers en voor iedereen die last heeft van koude handen. Deze zakjes zijn speciaal ontworpen voor de handen. Per zakje 2 Only Hot Hand Warmers.

Only Hot Body Warmer!

Onmisbaar in alle situaties van intense kou dus ideaal voor alle winter outdoor-activiteiten, deze Warmer wordt ook aanbevolen om zijn gunstige eigenschappen bij spierpijn, pijn in de nek en om reuma te verlichten. Met behulp van een dunne plakstrip kun je het zakje makkelijk op alle wensbare plaatsen van je kleding plakken.

Only Hot Toe warmers!

De perfecte oplossing voor koude tenen. Dun en comfortabel, gemaakt in een ronde vorm met plakstrip. Past perfect in elke schoen of laars. Met deze teenwarmers krijg je heerlijke warme tenen in je schoenen of laarzen. U kunt de teenwarmers aan de buitenkant van uw sok plakken. In elke blister zitten 2 Only Hot Toe Warmers.

Het Only Hot producten overzicht op een rij.

Only Hot producten op een rij.

Op zoek naar een hengelsportzaak in uw buurt waar de Only Hot producten van Mac Fishing te koop zijn? Bekijk hier de dealer pagina!

Mac Fishing heeft zicht gespecialiseerd in o.a. Belly boten, Outdoor- en warmtekleding, waadpakken (verkrijgbaar in de maten XS t/m Super-Giant (XXXXL), warmtelaarzen en schoenen, polariseerde zonnebrillen en een groot aantal roofvisartikelen, dobbers, zeevissteunen en diverse lijmsoorten.

Mac Fishing staat voor snelle levering, service en kwaliteit.

Winkeliers die nog niet met Mac Fishing samenwerken en geïnteresseerd zijn in één van de talrijke producten, kunnen daarvoor contact opnemen via: macfishing@planet.nl