Update 2 dag 1 winnaars top 3

De eerste wedstrijd dag van de Predatortour zit er weer op. De dag begon met een windje 3 met uitschieters naar 4 maar trok in de ochtend flink aan naar een 5. Lastig voor veel deelnemers om lange afstanden te varen met hoge golven. Direct vanaf de start merkte de organisatie dat de vis zeg maar los was. Verschrikkelijk veel vangsten werden aangemeld zodat het spitsuur was om alle vissen te verwerken in de Leaderboard. Er werden heel veel kleine snoeken gevangen waarna er snel weer een upgrade volgde.

11 teams volle kaart

Om 16:00 was het einde visdag en werd de balans opgemaakt. van de 120 teams hebben 11 teams 3 snoeken, 3 snoekbaarzen en 3 baarzen gevangen en dus hun vangsten kaart vol. Deze teams zijn dus zeker om in 2020 te starten! Morgen natuurlijk weer een dag om de vangsten te upgraden naar grotere vissen. Het weer wordt de komende dagen beter maar of dit goed voor de vangsten is ….we gaan het zien.

Top 3 na dag 1.

De top 3 na de eerste wedstrijd dag was spannend. Tussen de nummers 2 en 3 is een verschil van slechts 1mm! Minimaal dus, maar morgen zal daar snel verandering in komen.

Winnaars grootste vissen dag 1
Prijs grootste snoek van de dag met 122cm voor team 63
Prijs grootste snoekbaars 94,1cm Team 79
Prijs grootste baars 52,4 cm Team 4
Top 3 dag 1
1e plaats voor Team 32 Lionel Chevalier & Tristan Poulain met 1612.2 punten
2e plaats voor Team 4 Stephane Poincot & Bruno Pebe met 1548 punten
3e plaats voor Team 5 Nicolas Noel & Sebastien Noel met 1547.9 punten
Terugkomst boten dag 1

 
Volg de teams live via de APP

De Predatortour wedstrijd App is vernieuwd met filmpjes en meer informatie voor de thuisblijvers. Ook dit jaar gaan de deelnemers de foto’s aanleveren via deze App. Het speciaal ontworpen foto programma stuurt de foto’s vanuit de app direct naar de organisatie. De foto’s worden bekeken en worden rechtstreeks aan het “leaderboard” gekoppeld zodat iedereen kan zien wie er aan de leiding gaat van het evenement.

02

Download link Iphone: Klik hier!

Download link Android: Klik hier!

Deelnemers en gasten kunnen het live leaderboard volgen! Deze App is mede mogelijk gemaakt door Predatortour & Humminbird & Minnkota

Voor meer informatie: www.predatortour.com

000111

Locatie:
EuroParcs Resort De Biesbosch (Home Predatortour 2019)
Rijksstraatweg 186
Dordrecht