Update 1 dag 2 Predatortour 2019

De start vanmorgen met 120 boten verliep weer gesmeerd. Om 08:00 werd het startsein geven voor dag 2 van de Predatortour 2019. Iets minder wind en vandaag een vriendelijke dag met veel zon! Al snel werden de eerste vissen gevangen en veranderde het Leaderboard in rap tempo.

Ruben Dekkers en Pieter-Bas Broeckx team Abu Garcia/Berkley

Leaderboard

Start Predatortour dag 2

Nog een paar uur te gaan voor einde dag 2 Predatortour 2019. De vangsten lopen wat terug maar dat is logisch omdat vele stekken al diverse malen zijn afgevist in de afgelopen dagen en tijdens het voorvissen. Maar sommige teams moesten nog een paar baarzen, snoeken of snoekbaarzen vangen om hun kaart vol te vissen. Zo ook Team 44 met Bart van Vught en Rinie Hofkens die hun laatste 3e baarzen binnen hebben en ook de 1000 bonus punten pakte en nu op plaats 41 staan met 1450.8 punten.

Bart en Rinie met hun 3e baars….en de 1000 bonus punten.
Live update Youtube

Volg de teams live via de APP

De Predatortour wedstrijd App is vernieuwd met filmpjes en meer informatie voor de thuisblijvers. Ook dit jaar gaan de deelnemers de foto’s aanleveren via deze App. Het speciaal ontworpen foto programma stuurt de foto’s vanuit de app direct naar de organisatie. De foto’s worden bekeken en worden rechtstreeks aan het “leaderboard” gekoppeld zodat iedereen kan zien wie er aan de leiding gaat van het evenement.

02

Download link Iphone: Klik hier!

Download link Android: Klik hier!

Deelnemers en gasten kunnen het live leaderboard volgen! Deze App is mede mogelijk gemaakt door Predatortour & Humminbird & Minnkota

Voor meer informatie: www.predatortour.com

000111

Locatie:
EuroParcs Resort De Biesbosch (Home Predatortour 2019)
Rijksstraatweg 186
Dordrecht