Op zoek naar het echte Roofvis community gevoel?

Het nieuwe RoofviswebForum is weer online en is gratis voor iedere Roofvisser. Het is de ontmoetingsplek waar je als echte roofvisser moet zijn. Natuurlijk is dit forum niet alleen bedoeld voor de pro’s want ook als beginnende roofvisser ben je op dit forum op het juiste adres voor al je vragen of ideeën.

De laatste weken zijn er weer wat belangrijke updates geweest. Zo kan je direct vanaf je mobile telefoon of tablet foto’s plaatsen op het forum. Je hoeft nu niet eerst je foto’s te verkleinen. Voor de YouTube filmers onder ons die kunnen hun video direct in een speciaal topic plaatsen. Zo blijven we vernieuwen op vragen van onze Forumleden. Bekijk het nieuwe forum op: www.roofviswebforum.nl

De registratie op ons Forum is Gratis met je eigen naam, adres gegevens en leeftijd. Dit om fake accounts te weren en spammers tegen te gaan.

Het RoofviswebForum is weer up to date.
Het RoofviswebForum is weer up to date.
Weer het echte Roofvis community gevoel!

Dit internet- of discussieforum biedt de leden online ruimte voor discussie en uitwisseling van berichten. Elke bijdrage wordt gearchiveerd en de discussie zal over een langere periode verdergaan. Het is een database met verschillende topics die gemakkelijk terug te vinden zijn via de zoek functie, ook na jaren! Dit forum verschilt hiermee van andere discussiemogelijkheden zoals chat ruimtes, nieuwsgroepen, weblogs en sociale media zoals Twitter en Facebook.

RoofviswebForum draait op een eigen snelle server met de allernieuwste software. Het Forum kan je ook gewoon gebruiken via je mobile telefoon en tablet! Registreer je vandaag nog! Alleen als geregistreerde gebruiker kan je gratis meedoen aan alle discussies op het Forum.

Specifieke Forums
Specifieke Forums
Gratis of betaald?

Het RoofviswebForum is een gratis platforum voor de Roofvisser met 2 opties. Iedere geregistreerde gebruiker ontvangt een eenmalige betaal link! Betaal je €17,50 dan ben je Gold Member, betaal je niet dan blijf je gewoon lid!

Optie 1 Gratis: Als geregistreerd gebruiker kan je deelnemen aan alle discussies op ons Forum. Je bent een gewoon lid.

Optie 2 Betaald Gold Member: Na registratie en een eenmalige bijdrage van €17,50 ben je Gold Member. Als Gold Member betaal je slecht 1 keer in je leven €17,50. Niet jaarlijks!!

Gold Members

Betalende leden zijn onze Gold Members. Dit is ook terug te zien in de gouden kleurnaam van deze leden. Deze Gold Members steunen ons Forum om het 0.a. advertentie vrij te houden en de kosten te dekken. Het opzetten van een groot forum zoals deze kan jammer genoeg niet meer gratis. Om de kosten te dekken zijn we blij met iedere Gold Member die ons Forum ondersteund met een eenmalige bijdrage € 17,50.

Natuurlijk hebben we voor onze Gold Members wat extra’s!

  • Maandelijks gratis deelname aan verloting van mooie prijzen.
  • Je kunt exclusief deelnemen aan onze jaarlijkse Roofvisweb BootForum dag!
  • Betaal slechts €12,50 voor deelname Bootforum dag i.p.v. €30,00!
  • In de toekomst voor gold members de Roofvisweb Leden pas

Voor de nieuwe en bestaande Gold Members hebben we weer een mooie selectie prijzen die eind oktober worden verloot.

Navionics Boating App voor op je mobiele telefoon of tablet!
Dragon Nano Spin hengel. 2.28 lang en werp gewicht 10-30 gram
Iron Claw molen type Slim Jim Pro
Iron Claw molen typer The Tool
Megabass Vatalion plus Ultimate meetlint.
Voor 4 winnaars een Dikke muiter aas. Abu Mc Mio Beast. 190 gram en 44cm lang.
Mooie set Mann’s Pluggen
Mooie dieplopers van Salmo, de Freediver 12 sdr
Het doodaas seizoen komt er weer aan. Voor 2 winnaars een doodaas set van Iron Claw
Mooie set Mann’s Stretch pluggen.
Alleen voor onze Gold Members de jaarlijkse Roofvisweb Bootforum dag met BBQ en Goodiebags!

Op ons Forum is geen plaats voor Fake en Spam accounts, deze worden direct verwijderd door onze actieve beheerders! Alleen als geregistreerde gebruiker kan je alle onderwerpen bekijken en er op reageren! Schrijf je vandaag nog gratis in of wordt Goldmember voor een eenmalig bedrag van €17,50 en discussieer mee op ons Forum.

Vragen over verschillende technieken? Stel ze op ons Forum!
30 Verschillende Forum topics online.

Vanaf de lancering staat de teller nu op 880 geplaatste berichten en 247 onderwerpen in 30 verschillende topics. Topics als “Raad de maat” en “Raad het aas” kennen de oud forumleden als geen ander. Op het Forum moet iedereen zijn draai weer vinden maar dat zal snel zijn opgelost door de eenvoud van het Forum. Simpel, snel en gezellig moet de uitstraling worden. Een forum dat weer een database gaat worden voor iedereen!

Knutselkamer, Boten en accessoires, Materialen en Kunstaas, het Vliegenhoekje, Kayak en Bellyboat visserij. Een breed scala aan topics voor de roofvisser.

Het moet weer het echte ons kent ons gevoel worden zoals vroeger. Gezellig, elkaar helpen met vragen, ontmoetingen en uitwisselen van informatie. We kunnen van iedereen wat leren! Vanzelfsprekend kun je op ons forum ook je tweedehands spullen aanbieden op marktplaats of even een kijkje nemen bij de dagelijkse vangstmeldingen. Het kan allemaal op dit hyper moderne forum dus zorg dat je erbij bent en registreer je vandaag op: Roofvisweb Forum.