Op kneiter jacht. Intro Vissen met Igor.

Mijn naam is Igor Vucenic, 51 jaar geleden geboren in Joegoslavië en sinds 1992 woonachtig in Nederland. Ik ben simpelweg hartstikke gek van vissen en heb nog steeds het gevoel dat het met de dag gekker wordt!

Het is zelfs zo gek dat ik nu aan één van de mooiste viswateren van Europa woon en van mijn hobby mijn werk heb gemaakt, ik ben vanaf herfst 2020 namelijk visgids geworden! ‘Living the Dream’ mag je wel gerust zeggen.

Visgids en verkoop punt van Garmin apparatuur.

Je droom waarmaken is leuk maar anderen helpen om hun droom waar te maken is misschien nog wel leuker! Ze zeggen namelijk dat de kortste weg naar geluk is om iemand anders gelukkig te maken. Blije gezichten, de emoties die loskomen wanneer mijn gasten een monstervis vangen. Of een belletje van een vismaat die net zijn PR heeft gevangen, dat is waar ik echt blij van word en daarom neem ik jullie graag mee op avontuur!

Tevreden klanten dat zien we graag!
XXL snoekbaarzen.

Kneiters van snoekbaarzen vangen is natuurlijk geweldig maar als je dat 100 dagen per jaar doet merk je vanzelf dat je op gegeven moment verzadigt word en ontdek je dat iemand anders helpen en leren nog meer plezier geef dan zelf vis vangen. Dat is precies de reden waarom ik komende tijd veel meer tijd ga vrijmaken voor gidsen en clinics.

Regelmatig grote snoeken tijdens het Pelagic vissen.
Palagic Vissen!

Pelagic vissen is momenteel hot, niet alleen omdat je op deze manier de echte joekels kan vangen maar ook omdat het écht spannend is. Door de moderne apparatuur ‘zien’ we de vissen onder de boot hangen en moet je deze letterlijk verleiden tot een aanbeet. De vissen die we zien en de kans om deze te vangen zijn dus al een zeer spannend onderdeel van deze visserij.

Dikke 93,5cm snoekbaars voor Marcel tijdens een nachtelijke sessie Palagic vissen.

Verder is het pelagic vissen in het donker een bijzondere ervaring, het wereldje wordt kleiner maar je zintuigen zullen op de proef gesteld worden, dit spelletje is namelijk ‘jagen’ op groot wild pur sang! Al kijkend op de Garmin schermen gaan we proberen grote snoekbaarzen en snoeken te vinden en deze proberen te vangen. Geen eenvoudig kunstje maar áls je er één vangt is het doorgaans zéér foto waardig!

Wil je het een keertje proberen, dan ben je van harte welkom bij ‘Vissen met Igor’. Ik geef bij deze visserij unieke beetgarantie: krijg je geen beet, dan mag je de volgende keer GRATIS mee!

Wil je de Garmin apparatuur zelf in het echt zien, dan neem ik je graag mee.

Garmin

Garmin heeft met zijn nieuwe Panoptix en LiveScope technologie een ware revolutie teweeg gebracht in de hengelsport. De praktische toepassingen zijn enorm en ook ik ben zelf nog volop aan het leren.

Wil je de Garmin apparatuur zelf in het echt zien, dan neem ik je graag mee. Dit is eigenlijk de meest leerzame trip en een echte aanrader voor iedereen die de aankoop van Garmin apparatuur overweegt.

Het beste advies.

Je ziet het echt en krijg advies van iemand die al meer dan 10.000 uur praktijkervaring heb met Garmin Panoptix en Livescope. Na afloop kan je gelijk beslissen wat je nodig heb en direct bij ons bestellen. Je krijg dan meteen extra korting op aanschaf van je apparatuur waardoor je trip meestal kosteloos word. Ook geschikt voor mensen die al Garmin gebruiken en wat meer willen bijleren. Groet, Igor.

Wil je meer informatie of een Garmin clinic volgen? Bekijk alle info op de website: Vissen met Igor!

Contact:
Vissen met Igor
tel: +31 654267510 (ook whatsapp)
E-mail: info@vissenmetigor.nl