Zondag 17 maart Next Level Fishing Experience 2019

Next Level Fishing Experience 2019 is een kleinschalige Hengelsport belevenisbeurs die georganiseerd wordt Next Level Fishing. De beurs zal plaatsvinden in de Broekerveiling te Broek op Langedijk, de oudste doorvaartgroenteveiling ter wereld. Het museum staat volledig op het water en heeft in het veiling gebouw verschillende doorvaarten en aanlegsteigers. Bij uitstek dus een unieke locatie om een geweldige hengelsport belevenisbeurs te organiseren.

Datum: 17 Maart 2019 – 10:00 tot 17:00 uur – Gratis entree en gratis parkeren

Wat we met alle standhouders willen neerzetten is een kleinschalige maar gezellige belevenisbeurs waar alle takken van visserij aan bod komen, ook besteden wij aandacht op deze beurs aan onze prachtige waterrijke omgeving, kijkend naar recreatie, watersport en toerisme. Met verschillende demo’s en presentaties zal er verdeeld over de gehele beurs iets te beleven zijn.

Veel Demo’s

Er zullen o.a. demo’s gegeven worden over jerkbait vissen, dropshot/street vissen, vliegvissen, demonstraties, vissen vanuit de bellyboat, vissen vanuit de Kayak, witvissen, baarspeuteren, streamers binden, karpervissen, doodaasvissen etc. Deze demo’s zullen zowel binnen als buiten in open water plaatsvinden.

Om de beurs in de Broekerveiling compleet te maken zal er ook een hengelsport veiling gehouden worden in de oude veilingruimte, met als veilingmeester Marko Kraal (werkzaam bij Sportvisserij Nederland en Presentator van Vis TV)

De hengelsportbeurs vindt plaats in museum De Broekerveiling te Broek op Langedijk. De Broekerveiling is de oudste doorvaargroenteveiling ter wereld. Het museum staat volledig op het water en heeft in het veiling gebouw verschillende doorvaarten en aanlegsteigers. Bij uitstek dus een unieke locatie om een geweldige hengelsport belevenisbeurs te organiseren.

hengelsport veiling in de oude veilingruimte, met als veilingmeester Marko Kraal
Hengelsport veiling in de oude veilingruimte, met als veilingmeester Marko Kraal

Door de unieke locatie van de beurs kunnen de standhouders u de mogelijkheid bieden hun materialen uit te proberen, zo kunt u het eens ervaren hoe het is om vanuit de Belly Boat of Kayak te vissen.

Daarnaast zijn er velen stands waar u een kijkje kunt komen nemen en winkeliers waar u terecht kunt voor uw nieuwe materialen voor de start van het nieuwe hengelsportseizoen. Kortom een geweldig uitje voor het hele gezin. U bent van harte welkom, Toegang & Parkeren GRATIS

Een schitterende locatie De Broekerveiling!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Facebook van Next Level Fishing Experience 2019

Next Level Fishing Experience 2019
Locatie: De Broekerveiling
Museumweg 2,
1721BW Broek op Langedijk.
Datum: zondag 17 Maart 2019
Openingstijden: 10:00 tot 17:00uur
GRATIS ENTREE & PARKEREN.