Compleet assortiment Nays online bij DeRoofvisser

DeRoofvisser.com is dé online webshop voor elke roofvisser in Nederland en België. Tevens de online shop van onze fysieke winkel Black River Fishing & Boats in Hasselt, Overijssel (NL). Hier zijn ook alle producten te zien en te voelen.

Vanaf nu is DeRoofvisser ook de online winkel voor liefhebbers van Nays Baits! Bekijk het complete assortiment van hardbaits, softbaits én een collectie casting en spinning hengels van dit top merk.

Nays streeft ernaar de hoogste kwaliteit hengelsportmateriaal te leveren aan ambitieuze vissers over de hele wereld. Alle producten zijn ontworpen, gemaakt en getest volgens de hoogste professionele normen.

Nays Softbaits

De Nays Baits PRDTR heeft een slank, geribbeld lichaam en een subtiele schoepstaart, dit geeft hem een mooie rollende actie. Deze softbait is perfect voor het vissen met een loodkop, maar dankzij de inkeping in de rug kan hij ook met een weedless-montage worden gevist. Daarnaast is de Nays Baits PRDTR voorzien van een aantrekkelijke knoflook flavour.

PRDTR hebben we in 3,5 en 5 inch beide in 8 verschillende kleuren

De Nays Baits VNM Shad is een schitterende softbait die zich perfect leent voor het vissen op baars, snoekbaars en snoek. Dankzij de schoepstaart en de slanke body met ribbels heeft deze shad een mooie actie. Daarnaast is de VNM Shad voorzien van een verleidelijke garnaal-flavour. De Nays Baits VNM Shad komt het beste tot zijn recht wanneer hij met een loodkop gevist wordt, maar door de inkeping in de rug kan hij ook met een weedless-montage worden gevist.

VNM 3,5 – 4,3 – 5 – 6,5 inch allen in 10 verschillende. kleuren

De Nays Baits SPLT Shad heeft een geribbeld lichaam en een V-staart, dit geeft hem een mooie subtiele actie. Deze shad is in vijf verschillende maten verkrijgbaar, hierdoor is hij voor veel verschillende technieken te gebruiken. Zo zijn de kleinere maten perfect geschikt voor finesse technieken en zijn de grotere maten goed te gebruiken voor het Pelagisch vissen. De Nays Baits SPLT Shad is voorzien van een aantrekkelijke garnaalflavour en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

SPLT 3,5 – 4,5 – 6 – 7 8 inch allen in 10 verschillende. kleuren

Deze Nays Softbait NDL heeft een pintail met subtiele trillingen en kan variabel worden ingezet op verschillende finesse rigs. Daarnaast is de NDL perfect als trailer op een chatterbait of spinnerbait en geeft hij de beslissende kick voor snoekbaars, snoek en baars. Op de offset haak kan dit Nays kunstaas ook worden gebruikt om te vissen als een soft jerk

NDL 3,5 – 4,3 – 5 inch allen in 10 kleuren

De Nays Baits CRW weet een rivierkreeftje perfect te imiteren en kan op verschillende manieren worden gebruikt. Zo is deze shad perfect geschikt voor de Texas & Carolina rig, maar ook op een loodkop weet de Nays Baits CRW haast iedere rover te verleiden. Daarnaast is deze kreeft-imitatie voorzien van een verleidelijke inktvis flavour.

CRW hebben we in 2,5 en 3,5 inch beide in 8 verschillende kleuren.

Hardbaits

De Nays Baits MD MX is een schitterende plug en is net als al het kunstaas van Nays werkelijk tot in de puntjes geperfectioneerd. Deze plug is voorzien van een mooie actie wanneer hij rustig wordt binnen gedraaid en voor extra attractie kan hij twitchend of met pauzes worden binnen gevist.

Daarnaast is de Nays Baits MD MX uitgerust met het Magnetic Weight Transfer System, hierdoor kan hij zeer ver en accuraat geworpen worden.

MD MX 80 en 110 mm lengte – ondiepduikend en diepdukend allen in 9 kleuren.

De Nays Baits MZ RNNR M is voorzien van een schitterende actie en is perfect geschikt voor het vissen op snoek. Dankzij het weedless design is deze spinnerbait zeer goed te gebruiken in wateren met veel waterplanten. Daarnaast is deze spinnerbait uitgerust met een baitscrew onder de haak om een shad aan te bevestigen. De Nays Baits MZ RNNR M wordt geleverd met een extra Colorado spinnerblad.

MZ RNNR M (14 en 18 gram) 6 verschillende kleuren.
MR RNNR L (18 en 21 gram) 6 verschillende kleuren.

Bekijk het gehele assortiment van Nays online!

Vanaf nu ben je, naast onze winkel in Hasselt, dus ook van harte welkom op onze webshop www.deroofvisser.com. Let op, we zijn nog druk bezig met het verder aanvullen van alle producten en merken zodat die complete ervaring online straks nét zo compleet is als ons aanbod in de winkel aan Industrieweg 38 in Hasselt!

De Roofvisser
Industrieweg 38
8061 RB Hasselt
E-Mail: info@deroofvisser.com
Tel: 085 0797010