Introductie nieuwe Humminbird HELIX G4N-serie en SOLIX G3-serie.

Introductie van de nieuwe Humminbird HELIX G4N-serie en SOLIX G3-serie. Deze units zien er niet alleen goed uit, ze hebben de hersens om u te laten zien waar u moet vissen en de kracht om uw boot te besturen, via het One-Boat Network™. Met een lange lijst van technologieën en functies, is het enige dat ze eigenlijk niet kunnen, de vis voor je vangen.

NIEUWE HELIX G4N

De nieuwe HELIX G4N-serie biedt vissers de nieuwste innovatieve beeldtechnologie, met MEGA Imaging+™ (geselecteerde G4N-modellen) en netwerkopties om andere Humminbird-, Minn Kota®- en Cannon®-producten aan te sluiten en te bedienen. Met een verscheidenheid aan schermformaten, van 8 inch tot het nieuwe 15,4 inch scherm, is het zeker dat er een nieuw HELIX G4N-model is dat aan de behoeften van elke visser voldoet.

Lees hier alles over de nieuwste HELIX G4N

NIEUWE SOLIX G3

De nieuwe SOLIX G3-serie biedt alles wat vissers nodig hebben om het water te domineren. Een krachtige nieuwe dual-coreprocessor levert razendsnelle reacties vanaf het aanraakscherm of het toetsenbord via de Cross Touch®-interface van SOLIX. Met de intuïtieve bediening van Cross Touch biedt SOLIX een aanpasbare viservaring die de belangrijkste kenmerken en functionaliteit op de voorgrond plaatst. De SOLIX G3-serie bevat toonaangevende technologieën zoals MEGA Imaging +™
en geavanceerde netwerkfunctionaliteit in 10,1 “, 12,1” en 15,4 “high-definition displays.

Lees hier alles over de nieuwste SOLIX G3

INTEGREREN & COMMUNICERENMET EEN KRACHTIGNETWERK COMPATIBILITEITHELIX G4N & SOLIX G3

Alle HELIX G4N- en SOLIX G3-modellen zijn compatibel met het One-Boat Network, waardoor vissers exclusieve functies voor het vinden van vissen en bootcontrole krijgen, waaronder het besturen van de Minn Kota i-Pilot Link-trollingmotoren, Minn Kota Raptor / Talon-ondiepwaterankers, Canon-downriggers en meer.

MEGA IMAGING +™ Meest duidelijke en scherpe beeldresultaten die men ooit heeft gezien.
De helderheid van MEGA Imaging+ gaat met MEGA Down Imaging+ tot 60 meter bij HELIX G4N modellen en 75 meter bij SOLIX G3 onder de boot. Met MEGA Side Imaging+ kan het MSI+ toestel in de HELIX G4N serie tot 60 meter naar elke kant superheldere beelden laten zien en de SOLIX G3 zelfs tot 75 meter naar elke kant. MEGA Imaging+ is beschikbaar op geselecteerde HELIX G4N modellen en alle SOLIX G3 modellen.

MEGA 360 IMAGING™


Krijg het meest duidelijke en complete zicht onder water, dankzij het 360 graden beeld. Krijg heldere MEGA details met een reikwijdte van 37,5 meter rondom, totale scancirkel is 75 meter. Deze transducer is verkrijgbaar in een Ultrex-, Fortrex-, Universal- en No Mount-model.

DUAL SPECTRUM CHIRP


Zie meer van wat u wilt, met de heldere visbogen en nauwkeurige doelscheiding van Dual Spectrum CHIRP-sonar. Kies tussen brede modus voor meer dekking of verticaal vissen en smalle modus die in uw zicht verscherpt om de vis te onderscheiden van de structuur en de bodem. Het is de beste transducer in zijn klasse. Beschikbaar op SOLIX G3-modellen en HELIX G4N-modellen.