Honda magazine 9. Start vaarseizoen 2022.

In deze nieuwste editie van Honda Marine Magazine trotseren we de ruige Atlantische Oceaan bij de Schotse Hebriden eilanden, bezoeken we de horeca in de Biesbosch en brengen we een praktische vaargids van de Noord-Hollandse Westeinderplassen. Lees ‘m nu gratis online.

PLUS • Epco Ongering test de Zodiac Medline 6.8 met Honda BF250 • Interview Jaap Zielhuis • Nieuws over de Honda Marine Cup 2022 • Achter de roofvis aan met Daan Verbruggen • Spotlight op de nieuwe BF150 • Win actie: Honda Marine Plastimo reddingsvest.

ACHTER DE DIKKE VROUWTJES AAN

Het roofvisseizoen zit er alweer bijna op, maar de laatste vissen zijn nog niet gevangen. Met deze tips van roofvisser Daan Verbruggen vis je niet achter het net, en vang je zo vlak voor de gesloten tijd nog een paar mooie snoekbaarzen en baarzen.

“Het klinkt misschien gek, maar in deze laatste periode kun je vaak nog je slag slaan. Juist nu kun je de vaak dikke vrouwtjes in de ondiepte vinden waar ze wachten op een partner, met wie ze voor het nageslacht gaan zorgen. Er zijn verschillende manieren om dan nog even achter ze aan te gaan. Ik geef je graag mijn drie favoriete technieken voor deze tijd, waardoor ook jij je seizoen mooi kunt afsluiten.”

WIN! Honda Marine Plastimo reddingsvest

Honda to the rescue! Veilig varen betekent ook voldoende reddingsvesten aan boord. We’ve got your back: we mogen 10 van deze stijlvolle Plastimo 165N reddingsvesten weggeven. Lichtgewicht en comfortabel is deze allrounder geschikt voor alle watersportactiviteiten. Wil je kans maken op zo’n vest? Registreer je hier (indien nog nodig) voor het gratis Honda Marine Magazine en loot mee!


GONE FISHING

Na voorgaande successen kan het niet uitblijven: de derde editie van de Honda Marine Cup komt eraan.

De voorbereidingen voor onze eigen roofviswedstrijd zijn begonnen en één ding is zeker: deel 3 wordt weer bigger and better. Omdat bij voorgaande edities de inschrijvingen stormliepen, zullen we voor dit jaar het deelnemersveld weer verder uitbreiden. We gooiden alvast een lijntje uit op het wedstrijdwater; het Gooimeer… Volg de Honda Marine Cup Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van al het nieuws!


VERLENGD

Omdat we vierkant achter onze producten staan, verlengen we ook komend seizoen weer de garantie op nieuwe Honda outboards.

De standaard 3 jaar garantie wordt gratis met 2 jaar verlengd. Een uitzonderlijke dekking van 5 jaar, op zowel fabricage- als materiaalfouten. Registreer je nieuwe buitenboordmotor, activeer daarmee de garantie en geniet zorgeloos van je tijd op het water. Meer weten? Vraag de Honda dealer naar de voorwaarden.

IN DE SPOTLIGHT HONDA BF150

Met een strak nieuw design, verbeteringen onder de motorkap en drive-by-wire technologie is de vernieuwde BF150 de beste keuze voor jouw avonturen op het water.

VIER CILINDERS, ÉÉN FORMULE

Met een nieuw ontwerp en drive-by-wire-technologie leveren onze nieuwste buitenboordmotoren geavanceerde prestaties met ultieme gemoedsrust. Of u nu een speedboot hebt of een groter vaartuig, de BF150, BF135 en BF115 zullen een betrouwbaar vermogen leveren, waar u ook gaat. Bekijk alle specificaties van de drie modellen op onze website.


Only Honda

De zilveren kanonskogel zit volgepakt met exclusieve Honda-innovaties. Het Honda VTEC™ variabele klep timing systeem optimaliseert de prestaties van de motor, met BLAST™ planeer je als een baas en dankzij de brandstof efficiënte ECOmo-technologie houd je ook financieel gezien het hoofd boven water.

In mei zijn we terug met een hagelnieuwe editie vol watersportnieuws en tips over veilig varen en dikke vissen vangen. De redactie gaat het water op en doet verslag van vaargebieden en boottesten. 

Mis ‘m niet, schrijf je in en ontvang Honda Marine Magazine gratis in je mailbox! Schrijf je hier in