Preseason Market bij Black River Fishing & Boats.

De gesloten tijd, als die bijna ten einde komt staat de fanatieke roofvisser al te popelen om op de laatste zaterdag van mei weer ‘los’ te kunnen gaan met zijn/haar favoriete hobby. Vanaf dit jaar komen die kriebels al een weekje eerder, want Black River introduceert: De Driedaagse Preseason Market!

In het weekend van Hemelvaart (do 18, vr 19 en za 20 mei aanstaande) gaan we knallend het nieuwe seizoen inluiden. Hoe gaan we dat aanpakken? Lees het hieronder!

Black Market deals

Via social media en een regionaal huis-aan-huis verspreide flyer delen wij diverse Black Market deals in diverse segmenten. Zo hebben we een premium starter set, waarbij je letterlijk direct aan het vissen kunt als beginner, maar ook een schitterende Shimano actie met topkwaliteit voor een (letterlijk) marktprijsje!

Volg ons op Instagram en Facebook om de komende weken ook de laatste
Black Market deal – aankondigingen niet te missen!

MadShad

Tijdens de Preseason Market introduceert Black River zijn eigen label shad: MadShad. Unieke shads, met geweldige details dankzij de airbrush techniek en leverbaar in zowel een schoepstaart (16,18,20,25 en 35 cm lengte) als v-staart (18 en 22 cm) uitvoering.

Om de Preseason Market extra feestelijk te maken krijg je er tijdens deze speciale dagen 3 voor de prijs van 2!

Kraampjes

Wat kan er nou niet missen tijdens zo’n markt? Juist: kraampjes. Binnen en buiten vind je verschillende kraampjes. Zo vind je bij het ene kraampje een aantal absolute koopjes (alleen tijdens dit weekend!) en bij een ander kraampje tref je Rick, vertegenwoordiger van Rapala, die je graag de nieuwste snufjes van Rapala laat zien.

Of wat dacht je van een kraampje waar je de perfecte toepassing kunt bekijken van de Pikecraft systemen voor o.a. softbaits? Het volledige assortiment van Pikecraft vind je natuurlijk ook bij ons.

(Vis)botenshow

Naast een roofviswinkel bieden wij ook een ruim assortiment (vis)boten die uit voorraad leverbaar zijn. Met diverse topmerken als Starweld, NorthSilver, Aluva, Starcraft en Motocraft bieden wij opties in diverse prijsklasse. Klaar om te varen én te vissen. Zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen!

Wat is een markt zonder eten?

Tijdens deze drie dagen hebben we voor iedere bezoeker een lekker broodje hamburger om de letterlijke honger te stillen. Jullie honger naar mooie vangsten in het nieuwe roofvis-seizoen kunnen we misschien niet stillen, maar het materiaal óm die mooie vangsten te realiseren hebben we 100 procent zeker!

Naar de markt met de kids, maar zijn pa en/of ma er nog lang niet over uit welk kunstaas of materiaal er nog aangeschaft moet worden uit ons ruime aanbod? Er is ook een springkussen aanwezig voor de kids!

Dus wil jij optimaal voorbereid het nieuwe roofvis seizoen in? Omcirkel donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 mei in je agenda en bezoek de Driedaagse Preseason Market bij Black River Fishing & Boats in Hasselt, Overijssel! Donderdag en vrijdag van 10.00-18.00 u en zaterdag van 10.00-17.00u

Black River Fishing & Boats
Industrieweg 38, Hasselt ( Overijssel )

Openingstijden
ma 13.00 – 18.00 u
di-vr 10.00 – 18.00 u
za 10.00 – 17.00 u

Website: www.black-river.nl

Social media
instagram.com/blackriver_nl
facebook.com/blackriver_nl

Graag tot ziens!