Nieuw bij Technautic – HERTZ MARINE AUDIO

Met de toevoeging van Hertz Marine heeft Technautic nu echt het meest complete nautische audiopakket, passend in iedere boot. Hertz Marine geluidssystemen zullen je seizoen na seizoen in vervoering brengen met onbegrensde emoties en verbazingwekkende prestaties. Het assortiment omvat een breed scala aan luidsprekers en stereo-units om aan elke installatie behoefte te voldoen.

HMR 50 STEREO UNIT
Ontworpen voor maximaal plezier aan boord. De ultieme oplossing voor entertainment op het water. Ongeëvenaarde prestaties met elke muziekbron. De geavanceerde connectiviteit van de HMR 50 omvat Bluetooth APTX, USB 2.0-poort en AUX-in om de boot om te zetten in een echte multimediale omgeving. De tuner met FM met RDS en AM maakt de standaarduitrusting compleet.

LEES MEER

Hertz Stereo units zijn de perfecte keuze voor bootliefhebbers die een geweldig audiosysteem aan boord willen met een compacte installatie.

LEES MEER

HMX LUIDSPREKERS
Ontworpen om op open water te functioneren en je jarenlang te verblijden met de onvergelijkbare emoties van muziek. De specifieke ASA kunststof roosters en polypropyleen conus met een santopreen ophanging bieden UV-bestendigheid volgens de meest strenge normen.

LEES MEER

HMS SUBWOOFERS
Hertz Marine subwoofers voegen niet alleen tonnen basuitvoer aan je systeem toe. De subwoofers verlichten ook de hoofdluidsprekers van het zware werk om het laagste frequentiebereik weer te geven, waardoor de algehele systeemprestaties worden gemaximaliseerd voor een onbeperkte geluidsdruk en emotie!

LEES MEER

HEX LUIDSPREKERS
Hoogwaardige maritieme coaxiale luidsprekers met een sportrooster voor een perfecte match met sportieve boten. De coaxiale luidsprekers zijn ontworpen om in open water te werken en jarenlang te voorzien van onvergelijkbare emoties van muziek.

LEES MEER

HEX FLUSH MOUNT LUIDSPREKERS
De HEX IC-W vlakke inbouw luidsprekers zijn ontworpen om ongelooflijk duurzaam te zijn, ze zijn nauwkeurig afgestemd voor plaatsing in het plafond of in een wand en leveren top audioprestaties in een zeer discreet ontwerp.

LEES MEER


MARINE TOWERS
Verkrijgbaar met Clamp & Flat mounting opties, ontwikkeld voor installaties waar
compactheid vereist is, zullen je sport- en vrijetijdsuitstapjes onvergetelijk maken, dankzij indrukwekkende audioprestaties en heldere kleurverlichting.

LEES MEER

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, dan staan onze accountmanagers voor je klaar om je te helpen. Aarzel niet om contact met hen op te nemen, zij zijn er om jou en je bedrijf te ondersteunen bij het maken van de beste keuzes voor jouw klanten

Michel Oostdijk
Noord Nederland
+31 (0)6 51208004
m.oostdijk@technautic.nl

Steven Louwrier
Zuid Nederland / Belgie
+31 (0)6 53153686
s.louwrier@technautic.nl