GROTE OPEN DEURENDAG / MINI BEURS 2022 Treffers Hengelsport

Op Zaterdag 10 September 2022 houden wij van Hengelsport Treffers – Fishing & Outdoor onze jaarlijkse grote Open Deuren Dag. Met veel bekende bedrijven en personen uit de Hengelsport. De mannen van de Vereniging Nederlandse Roofvissers die deze dag aanwezig zullen zijn. Aan hun kan men dus ook alles vragen over de roofvis visserij deze dag.


Tevens kunnen de kinderen zelf een onderlijntje of spinnertje maken. En als ze willen hun hengel meenemen om na te laten kijken en tips te krijgen over het vangen van b.v. Snoek, Snoekbaars en Baars. Ook de oudere kunnen natuurlijk aanschuiven. Hans Koopman zal laten zien hoe je zelf een kunstaas kan maken.


In onze Line-up hebben we Michel Oostdijk, deze sportvisser is vertegenwoordiger bij Technautic komt tijdens deze dag met diverse artikelen van Flambeau. Tevens neemt hij zijn boot waarbij iedereen kan bekijken hoe je met z’n boot achter de roofvissen aan kan gaan. Michel Oostdijk is bij veel mensen bekend als een genadige roofvisser en organisator van diverse roofvis wedstrijden. Aan hem kan men dus ook alles vragen over zijn visserij deze dag.


In onze Line-up hebben we Elmar Bierwirth die komt namens Extreme-Tackle voor de merken Ashima Fishing-Tackle Benelux en Sticky Baits Hij zal u weg wijs maken in het assortiment van deze merken. Tevens zal hij uitleg over het gebruik van deze producten in zijn eigen visserij.


In onze Line-up Rick Warren en Peter Hutting die namens WFT – World Fishing Tackle aanwezig zullen zijn. Aan Rick Warren kan men alles vragen over het roofvis en zeevis (ook voor Noorwegen) betreffende de producten van WFT – World Fishing Tackle en RYOBI. Aan Peter Hutting kan men alles vragen over zijn Meerval visserij in Nederland, Spanje en Italië.

De PLATTEGROND met alle deelnemers aan onze Open deuren dag op 10 september 2022 van 10:00 – 17:00 uur is compleet.

Degene die sponseren en aanwezig zijn deze dag zijn: Ashima uk, Strike Pro, Flambeau Outdoors, RidgeMonkey, WFT – World Fishing Tackle, SONIK Sports, Roofvisweb.nl, Gardner Tackle, Delalande NL, Evezet Fishing, Sticky Baits, Vereniging Nederlandse Roofvissers en Lasebo.

Deze dag staat bol van informatie, producten en Clinique’s voor jong & oud. Zo kan onderlijnen maken voor de karper en roofvis, er is voor de jeugd een castingbaan en voor de kleintjes een kleurplaten wedstrijd.

Kom dus ook naar Hengelsport Treffers – Fishing & Outdoor op zaterdag 10 september 2022. Het adres is: Zandloper 10b, 1731 LM – Winkel (N-H), telefoon 0226-756363. Of kijk op de website voor meer details en op Facebook voor het actuele nieuws.

EN OOO-JAA, je mag natuurlijk niet vergeten een lekkere hamburger bij Tiny Treffers te halen deze dag.

WE ❤ FISHING 🎣