Gamakatsu – Skip Gap Shaky Head – Het Beste Van Twee Werelden

Nu de rovers zo voorzichtig zijn, en echt vast liggen aan de bodem onder aan het talud en wachten om naar de paaigronden gaan trekken is een trage benadering gewenst. De aanpak van Rocky is een hele trage benadering met de Insta worm op de shaky head van Gamakatsu. Kleine hupjes en een lange pauze met slappe lijn gaf precies genoeg irritatie in het zichtveld van de Rovers om vol overgave op de Instaworm te klappen.

Wat een aanbeten!

Combineer de sterke eigenschappen van een weedless finesse presentatie met de goede hakende eigenschappen van een reguliere jigkop. Benieuwd wat deze Shaky Heads je nog meer te bieden hebben?

Bekijk de video, Rocky legt je alles uit!

Scent Series Insta Worm 110

Spro Scent Series zijn custom made softbaits, ontworpen voor een brede reeks technieken, die vandaag de dag niet meer weg te denken zijn in de moderne roofvisserij. Uitermate geschikt om te gebruiken i.c.m. Carolina, Texas en Dropshot rig, alsmede het jiggen vanuit de boot of vanaf de waterkant.

Alle Scent Series softbaits zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en voorzien van de speciale lokstof: I.T.F “Instant Trigger Formula”, waardoor zelfs de meest voorzichtige en passieve vissen tot een aanbeet verleid worden. Dit geeft je net die paar seconden extra tijd om de haak te zetten, omdat de vis het aas net even wat langer in de bek houdt.

Rocky met een schitterende snoekbaars op de insta worm van Spro.

Wormen hebben altijd al een enorme aantrekkingskracht gehad op roofvissen. Met name grote baarzen, snoekbaarzen, black bass en zelfs zeebaarzen zijn verzot op worm imitaties. Spro brengt met de Scent Series  “Insta Worm” een uiterst aantrekkelijke snack op de markt.

De Scent Series wordt geleverd in een reeks UV-actieve kleuren!
De Scent Series wordt geleverd in een reeks UV-actieve kleuren!

Het lichaam van de Insta Worm is voorzien van maar liefst 28 ribbels, die verleidelijke trillingen veroorzaken, en de softbait extra soepel maakt, waardoor deze makkelijk te inhaleren is. De dikkere kop en het verlengde “zadel” maakt het riggen met Carolina, Texas, Dropshot en Jig mogelijk, met maximaal behoud van actie. De Insta Worms zijn voorzien van onze krachtige lokstof I.T.F ( Instant Trigger Formula ) en zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal.

Volg SPRO via Facebook, Instagram en YouTube.