Roofvisweb Officieel media partner van Skills and Stripes

Skills and Stripes is een internationaal roofvis toernooi dat op zondag 24 maart 2019 wordt gehouden op het baarzen water bij uitstek….het Haringvliet.  Je hoeft je niet te kwalificeren om deel te nemen aan deze sportvis competitie. Skills and Stripes is een eendaags toernooi en wordt gehouden op het Haringvliet (Nederland)

Check alle deelname info door op de foto te klikken!
Check alle deelname info door op de foto te klikken!

Er wordt uitsluitend gevist op Baars, grote baars wel te verstaan. Catch Picture en Release only ! Skills and Stripes is een CR-roofviswedstrijd welke gevist wordt vanuit de boot.

Scorings-app

Via de scorings-app worden de gevangen baarzen aangeleverd. Er is geen maximaal aantal vangsten dat je kunt aanbieden in de Scorings-app.  Alle teams moeten proberen drie baarzen te vangen, waarbij Catch, Picture & Release geldt. Het team met het grootste aantal opgetelde centimeters voor hun drie baarzen, is de winnaar.

De Scorings-app zal zelf de 3 grootste aangeleverde vangsten selecteren welke zullen mee tellen voor het klassement en de rest vervalt automatisch.

Maar wat Skills and Stripes speciaal maakt, is dat elk team dezelfde tackleboxen met kunstaas ontvangt. (Er is dus geen ander kunstaas toegestaan!)

Ben je er klaar voor, Do you think you have the Skills to catch the biggest Stripes!

Het parcours van Skills and Stripes

Afgelopen week zijn de eerste 7 kunstaasjes bekendgemaakt voor de Skills and Stripes Tackle Box. Bekijk de video’s hieronder!

Dagelijks zal er kunstaas toegevoegd worden aan de Flambeau tackle boxen voor Skills and Stripes! Het wordt een mooi kunstaas pakket voor de deelnemers. Hieronder alvast de eerste 7 stuks kunstaas dat in de tackleboxen aanwezig zal zijn.

Spinmad Tailspinner Jiggmaster 24gr 1509

SPRO komodo claw dirtygold

Megabass Hazedong 4.2

Spinmad Tailspinner 12gr firetiger

Keitech custom leech in limechartreuse and morningdawn

Fiiish Black Minnow 90 predator combo

Sawamura One-Up Slug 4

Ook meedoen aan Skills and Stripes? Check alle info op: skillsandstripes.com of op de Facebookpagina.