GARMIN is officiële hoofdsponsor van Skills and Stripes.

In de volgende drie aankondigingen willen we u laten kennismaken met de prijzen die Garmin beschikbaar stelt voor de top drie in het eindklassement van Skills and Stripes!

Voor het team dat de derde plaats behaald sponsort GARMIN voor beide teamleden een geweldige Maritime Multipurpose Smartwatch.

2x Garmin quatix® 5-horloges
2x Garmin quatix® 5-horloges voor de 3e plaats Skills and Stripes!

Speciaal ontworpen voor op het water

  • Te koppelen met compatibele Garmin kaartplotters en andere toestellen om de stuurautomaat op afstand3 te bedienen, waypoints op afstand te markeren, gegevens te streamen, hulpfuncties bij wedstrijdzeilen te gebruiken en nog veel meer.
  • Via de ingebouwde FUSION-Link Lite app kunt u aangesloten StereoActive apparatuur en andere stereo-modellen met ANT® (RA70/BB100) bedienen
  • Inclusief Elevate™ polshartslagmeting1
  • Connected functies2 omvatten smartphone meldingen, automatische uploads naar de Garmin Connect online fitnesscommunity en personalisatie met gratis wijzerplaten en apps uit onze Connect IQ store
  • Batterijlevensduur: Maximaal 2 weken in smartwatch-modus (afhankelijk van de instellingen), maximaal 24 uur in GPS-modus en maximaal 60 uur in UltraTrac™ batterijbesparende stand.

Kijk voor meer info op: https://buy.garmin.com/nl

Ook meedoen aan Skills and Stripes? Check alle info op: skillsandstripes.com of op de Facebookpagina.