BOSSCHE ROOFVISSEN IN VIS TV

Persbericht VisTv
Persbericht VisTv

Presentator Marco Kraal gaat in de elfde en één na laatste aflevering van VIS TV op pad met gastvisser Mehmet Buyukyilmaz. Samen vissen de twee met kunstaas op roofvis in het waterrijke Den Bosch. De uitzending is komende zondag 17 maart vanaf 09.30 uur te zien op RTL 7.

Mehmet en Marco lopen door Den Bosch
Mehmet en Marco lopen door Den Bosch

Met slechts een lichte spinhengel en een doosje shads als uitrusting gaan Mehmet en Marco heel Den Bosch door. Ze vissen zowel in de Aa, de Binnendieze als de Dommel. Zonder té veel weg te geven, bereiden we je alvast voor op een aflevering vol keiharde aanbeten en spectaculaire drils.
Alles dat rooft is deze dag welkom, van baars tot snoekbaars en van roofblei tot snoek.

Gaat het Mehmet en Marco lukken om binnen de stadsmuren van de Noord-Brabantse hoofdstad dit illustere roofviskwartet te vangen? Je ziet het aanstaande zondag!

Mehmet met een kleine snoekbaars
Mehmet met een kleine snoekbaars
Spectaculaire televisie

Nagenoeg alle hengelsportdisciplines komen voorbij in VIS TV 2019. De gasten van presentator Marco Kraal komen uit alle hoeken van het land en hebben elk een eigen verhaal en specialisme. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn stuk voor stuk gepassioneerde sportvissers. Gezien de bijzondere mensen, mooie locaties, interessante stekken en fraaie vangsten staat heel VIS TV 2019 garant voor spectaculaire televisie.

Ware monstervis

In de allerlaatste aflevering van dit nieuwe seizoen, op zondag 24 maart, kunnen kijkers genieten van een onvergetelijk visavontuur. Daarin komt als klap op de vuurpijl na een zwaar gevecht een ware monstervis aan boord.