De Magische Muizen van Miuras Lures.

In onze constante drang naar het aanbieden van een zo compleet mogelijk assortiment bij Black River Fishing & Boats in Hasselt, Overijssel konden wij sinds de start er al niet omheen: de Mouses van Miuras Lures. Dit product, van de oorspronkelijke hand van Maurizio Carini, heeft de laatste jaren zó vaak bewezen een regelrechte ‘monster-magneet’ te zijn dat deze bij Black River in de winkel moesten komen.

Meer over de Mouse

De kenmerkende vorm en actie van de Mouse kennen we zo langzamerhand allemaal. Een grote platte kop die zorgt voor veel waterverplaatsing en dus rumoer in het water. Dat in combinatie met de dubbele staart die op alle snelheden een onweerstaanbare actie heeft. De langzaam afzinkende Mouse is zeer traag én ondiep te vissen, maar ook zeker dieper. We leggen het je graag uit in onze winkel.

De Mouse is er in twee maten: De Mini meet 20 cm lengte bij een gewicht van 40 gram en is het kleine broertje van de Mouse. Deze heeft een lengte van 23 cm en een gewicht van 95 gram. Beide maten zijn inmiddels in vele kleurstellingen verkrijgbaar. Gelukkig hebben we bij Black River een prima bakje koffie, want nagenoeg álle kleurstellingen, zowel de mini als ook de grote broer hebben wij op voorraad aanwezig in de winkel! En om het helemaal af te maken, zijn ook de reservestaarten van beide formaten in vele kleuren aanwezig. Zo grijp je (en hopelijk straks ook die monstersnoek) nooit mis!

Ben je héél specifiek op zoek naar een bepaalde kleur én maat? Schroom zeker niet om van tevoren even een belletje te doen naar Mark, dan weet je honderd procent zeker dat je straks op de terugweg die ene kleur Mouse in je tas hebt zitten. Het telefoonnummer staat hier onderaan het artikel.

Ervaring

De ervaringen van Marcel Hoekman (en inmiddels is ook Mark overtuigd) kunnen we heel uitgebreid bespreken maar vooral de foto’s spreken boekdelen, zoals foto’s zovaak meer zeggen dan duizend woorden. Keer op keer weet de Mouse het verschil te maken tussen wel of niet vangen, maar vooral ook tussen ‘normaal formaat’ vissen of regelrechte bakken. “Dit kunstaas heeft iets speciaals, ik heb ze áltijd mee, of het nu vanaf de kant is of bij het vissen vanuit de boot. Door de jaren heen heb ik op vele kleurstellingen prachtige vissen gevangen, maar voor mij zijn de Icecream, Baitfish en Sunset toch wel favoriet.”

Hot banana

Sinds kort is de Hot Banana verschenen en natuurlijk ook direct toegevoegd aan ons assortiment. Ook deze is in beide maten bij ons uit voorraad leverbaar.

Social media

Black River is actief op Instagram en Facebook. Wij posten regelmatig foto’s van mooie vangsten die ingezonden worden door onze bezoekers. Steeds vaker krijgen wij inzedingen uit de wijde regio binnen en die proberen we allemaal door te plaatsen! Daarnaast posten wij regelmatig speciale aanbiedingen. Volg ons en blijf altijd op de hoogte!

Black River Fishing & Boats
Industrieweg 38, Hasselt ( Overijssel )

Openingstijden
ma 13.00 – 18.00 u
di-vr 10.00 – 18.00 u
za 10.00 – 17.00 u

Email: info@black-river.nl

Website: www.black-river.nl

Social media
instagram.com/blackriver_nl
facebook.com/blackriver_nl

Graag tot ziens!