Nieuw Patriot Ace doodaashengels.

Patriot Ace doodaashengels, de ultieme doodaas hengels dat is onze Ace serie. Een puur Nederlands product ontwikkeld door Hilco van Nuil. Blanks die sport geven op normale maten snoeken maar met een backbone die jou in staat stelt om de grootste snoeken de baas te zijn. Hengels die plezier combineren met brute kracht. En van de hoogste kwaliteit die u van Patriot gewend bent 30 tons carbon blanks voor een top prijs.

De Patriot Ace-10 is uw perfecte partner voor de boot visserij en voor de haven en vaarten visserij vanaf de kant. Zij heeft een lengte van 303 cm en een handvat die mooi achter uw elleboog eindigt. 3.00lb sterk zodat u te allen tijde kunt blokken mocht dat nodig is, maar ze geeft ook sport zodat u gaat genieten van elke drill.

De Patriot Ace-12 is voor degene die liever wat verder vanaf de kant zoeken. De ideale partner voor de statische visserij voor rodpod met loodmontage maar natuurlijk ook de visserij met dobbers, pencils of een zeildobber. Zij heeft een lengte van 364 cm met een werpgewicht van 2.75lb maar vergis u niet ze is een werpkanon!

De speciale opbouw in de blank geeft haar power en tegelijkertijd zoveel sport en het langere handvat stelt u in staat om worp na worp het aas te brengen waar u het wilt.

Patriot van vissers voor vissers!

30ton Carbon blank
SeaGuide® line guides
Stainless steel line guides (SS304) with zirconium rings
High-quality cork handles
1 year warranty

Doodaas hengel voor de boot: PACE-10|303 cm|249gr|2-delig
Doodaas hengel voor vanaf de kant: PACE-12|364cm|274gr|2-delig

Op zoek naar klein materiaal voor uw doodaashengel? Klik hier

Patriot heeft een compleet roofvis assortiment in huis en dat alles voor de beste prijs. 36 of 40 tons blanks voor hengels, afgebouwd met de beste materialen van Alps of Fuji voor een fractie van de prijs die normaal gehandhaafd wordt.

Deze prijsstellingen worden mogelijk gemaakt door onze werk- en denkwijze, klant betaald voor het product en niet voor de organisatie.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan op onze Facebook pagina!