Hengeldiscount Dieptemeters & Elektromotoren

DIEPTEMETERS & ELEKTROMOTOREN

Fishfinders worden ook wel dieptemeters genoemd. Ze zijn in veel takken van de hengelsport tegenwoordig niet meer weg te denken. De laatste decennia is de fishfinder qua beeld, pixels en mogelijkheden in een stroomversnelling terecht gekomen.

Voor advies en service op fishfindergebied bent je bij ons nog steeds aan het juiste adres! Of je nu een fanatieke specialist bent die alles wil weten over de nieuwste technologieën, of een beginner die benieuwd is wat een fishfinder voor zijn visserij kan betekenen. Wij helpen u graag!

De makkelijkst te bedienen unit van Lowrance. Plug and Play, van single sonar tot sidescan.

Bestseller onder de dieptemeters. Met Active Imagine 3in1 transducer. Meest geavanceerde techniek, voor een goede prijs…

Het paradepaardje van lowrance. Vernieuwde display en snellere processor. Met de active Imagine 3in1 transducer ontgaat u niks meer onder de waterspiegel!

Humminbird dieptemeters met de Piranha als instap model met 2d-sonar, opgevolgd door de luxe en uitgebreidere Helix series die zowel singel als in netwerk te plaatsen zijn, uitgevoerd met; Sonar, Downscan, Sidescan of MEGA-imagine en GPS.

Al jaren een begrip onder vissers. Of het gaat om een rubberboot of een 6meter aluminium/polyester profi roofvisboot, voor elk type is er een Minn Kota motor. Neem contact op voor advies op maat…….wij denken graag met u mee!

ENDURA C2

Deze motor is perfect geschikt achter een rubberboot of om lekker elektrisch te varen in het natuurgebied met een kleinere boot.
Met zijn telescopische handvat heb je 5 standen snelheid vooruit en 3 achteruit. Max. stuwkracht +/- 500kg.

€179,= Bekijk Online

VCD31M DEEP CYCLE 105A – 12V

De VCDM31M is een semi traxi accu, door de dikkere loodplaten en geleiding hoef je deze accu niet continu bij te laden.
Perfect te gebruiken voor Elektromotoren,  Boot en/of Camper.

NU: €129,95 Bekijk Online

Wil je een specifiek model? Wij kunnen elk type/model leveren mits hij leverbaar is bij de leverancier. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of kom langs de koffie staat klaar!

Hengeldiscount, Dwarsveld 1, 8375 ED, Oldemarkt
Bel ons: 0561-450535

HENGELDISCOUNT.NL