Het nieuwe Honda Marine Magazine staat online!

Na een kwakkelend voorjaar kunnen we eindelijk genieten van mooie dagen op het water. Daar geven we vol gas tijdens de vaartest met de Protagon 20 consoleboot. In de kreken van de Biesbosch vindt een bijzondere ontmoeting plaats tussen twee vertrouwde gezichten van het Honda Marine Magazine en in de Honda Vaar Academy krijgen we les in het veilig gebruik van reddingsvesten. Lees alles over de Honda Marine Cup 2023 in het nieuwe gratis Honda Marine Magazine!

BIJNA UITVERKOCHT

Zin om de strijd aan te gaan tijdens Honda’s eigen roofviswedstrijd? Er is nog een aantal tickets beschikbaar!

Of je nu meedoet voor de fantastische sfeer, het heerlijke eten of de goedgevulde prijzentafel; de Honda Marine Cup is al een aantal jaar de hottest ticket in town. Op zaterdag 16 september worden op het Gooimeer de hengels weer uitgeworpen en jij kunt er nog bij zijn. Heb je een boot met Honda outboard en wil je die laatste tickets scoren? Kijk dan snel op de website.

De titelverdedigers dagen je uit om erbij te zijn. Check hun boodschap!

HISWA PARTNERS

Ook in 2023 zal Honda Marine Benelux weer ruimschoots vertegenwoordigd zijn op de Hiswa te Water in Lelystad. En we komen niet alleen. Zoals ieder jaar zal een aantal van onze dealers en watersportpartners ons op de steigers vergezellen. Zij laten de mooiste boten te water, natuurlijk allemaal voorzien van een Honda outboard. Dus bezoek ons van 30 augustus t/m 3 september in de Bataviahaven en ontmoet op onze stand gelijk ook Maxima Boats, Work RIBS, Maritiem Centrum Rijnzicht, Slikkendam Watersport, Heemhorst Watersport, Klop Watersport, Sloepen Centrum, Rubberboot Holland, Brunia Watersport, Schröder Watersport, Van der Sanden Watersport en Omtzigt Watersport!

ROOFVISTIPS VAN DAAN VERBRUGGEN

Veel watersporters zullen het herkennen: vanaf je eigen zeilboot, sloep of kruiser zie je vissers om je heen en het lijkt je leuk om ook eens een hengeltje uit te gooien of het je kind te leren. Maar waar begin je met zo’n nieuwe hobby? Hengelsporter Daan Verbruggen geeft hier uitleg.

TRACK JE HONDA

Motorgegevens en tracking zijn nu op afstand toegankelijk via de nieuwe Honda Marine Monitor app. In samenwerking met Sentinel Marine Solutions heeft Honda Marine een monitor app ontworpen om boot- en motorgegevens te volgen, beschikbaar voor de BF40 tot en met BF250.

De app controleert de positie van de boot regelmatig en maakt het mogelijk geofences rond de boot in te stellen, die de gebruiker waarschuwen als de boot dit vooraf bepaalde gebied verlaat. Het systeem stelt gebruikers in staat hun boottochten te loggen en te delen, en ook toegang tot motorgegevens is nu op afstand eenvoudig mogelijk. Daarnaast legt Honda Marine ook met deze app weer een nadruk op groener gebruik door de connectie met Honda’s ECOmo.

WATERDICHT

Omdat we vierkant achter onze producten staan, verlengen we ook in 2023 weer de garantie op nieuwe Honda outboards. De standaard drie jaar garantie wordt gratis met twee jaar verlengd. Dat is een waterdichte dekking van vijf jaar! Registreer je nieuwe buitenboordmotor, activeer daarmee de garantie en geniet zorgeloos van je tijd op het water. Meer weten? Vraag de Honda dealer naar de voorwaarden.


Een reddingsvest is altijd verplicht voor een schipper op een snelle motorboot als deze staand stuurt. Voor alle opvarenden van een snelle boot geldt die verplichting niet, maar moet een drijfhulp beschikbaar zijn. Er is overigens een groot verschil tussen drijfhulpmiddelen, ook wel zwemvesten genoemd en reddingsvesten. Bekijk hier het artikel!

WIN! JBL FLIP 6

Met jouw favoriete achtergrondmuziek geniet je nog meer op het water! Wij mogen 5 keer deze nieuwe Honda Marine JBL Flip 6 t.w.v. € 123,99 verloten onder onze lezers. Meedoen is heel eenvoudig: registreer je hier (indien nog nodig) voor het gratis digitale Honda Marine Magazine en maak kans op deze prijs waar muziek inzit.

De winnaar krijgt begin september 2023 automatisch bericht via e-mail. Deelname is mogelijk t/m 31 augustus 2023.

VOLGENDE EDITIE

De messen worden weer geslepen, de degens gekruist, maar vooral de hengels geworpen! Op 16 september vindt op het Gooimeer voor de vierde keer de Honda Marine Cup plaats en in de volgende editie lees je daar alles over. Plus: boottest Maxima 730, vaargebied in België en nog veel meer. Mis het niet, abonneer je gratis en maak kans op een JBL speaker!