Team Roofvisweb wenst u fijne kerstdagen.

Het jaar 2020 zit er bijna op. Juist dit jaar hebben we geleerd om dicht bij huis van het leven te genieten. Gelukkig konden we als Roofvissers onze hobby met plezier blijven uitoefenen. Evenementen, beurzen en bijeenkomsten zijn grotendeels niet doorgegaan. De hengelsport heeft een flinke boost gehad en steeds meer mensen hebben de hobby weer opgepakt. Dat is ook te merken in de bezoekers aantallen op onze website. Via onze zoek functie ( rechts op de website ) heeft u toegang tot ruim 3000 artikels over alles wat te maken heeft met het Roofvissen.

Wij kunnen terug kijken op een fantastisch jaar. De website is gerestyled en klaar voor de toekomst. Ook voor 2021 is de agenda weer goed gevuld met nieuwe artikelen en zijn er een aantal nieuwtjes te melden!

Facebook Roofvis Forum

Roofvisweb is ook eigenaar van het grootste Facebook platforum voor de Roofvisser….Roofvis Forum met ruim 25.670 leden! The place to be op Facebook. Roofvis Forum is een privé groep en je moet je aanmelden om lid te worden. Check eerst even de forum regels zodat je op de hoogte bent wat wel en niet mag! Nog geen lid? Meld nu je gratis aan op het Roofvis Forum

Roofvisweb Forum

Roofvisweb Forum is een echt discussie platforum met verschillende topics wat je niet op Facebook heb. Een discussie forum old skool!  Vele roofvissers hebben er in het verleden gebruik van gemaakt. Simpel ingericht en voor iedereen toegankelijk. Met een marktplaats gedeelte voor de verkoop van je hengelsport materialen, vangstmeldingen en topics over verschillende technieken zoals Dropshot, Ultralight en jerkbait vissen. Meld je hier Gratis aan!

Het RoofviswebForum is weer up to date.
Het RoofviswebForum is weer up to date.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de hengelsport via ons Facebook kanaal en meld je aan!

Namens het Team van Roofvisweb wensen wij de bezoekers en adverteerders fijne kerstdagen en een gezond, visrijk 2021!