MadShad, custom shads bij Black River Fishing & Boats

Na de introductie van ons private label tijdens de Preseason Market begint het steeds meer bekendheid te krijgen: de MadShad. Unieke shads, met geweldige details dankzij de airbrush techniek en leverbaar in zowel een schoepstaart (16,18,20,25 en 35 cm lengte) als v-staart (18 en 22 cm) uitvoering.

Tijdens de Preseason Market was er een mooie aanbieding waar gretig gebruik van werd gemaakt. Inmiddels krijgen we steeds meer vangstverslagen binnen op diverse uitvoeringen.

Zo is de v-staart langzaam bekendheid aan het verwerven in het wereldje van de pelagic visserij. Ook Marcel Hoekman, gewapend met verschillende v-tails
uitgerust met gekleurde loodkoppen, ging op pad en wist al prachtige snoekbaarzen te vangen op de MadShad.

In onze winkel in Hasselt, Overijssel hebben we een ruime voorraad, direct leverbaar. Overtuigd, maar is Hasselt erg ver rijden? Ook het versturen van deze top shads is mogelijk, bel gerust even met Mark of stuur een DM via Instagram of Facebook.

Vergeet je niet even een vangstfoto te sturen als je succes hebt met één van je MadShads? Daar zijn wij natuurlijk heel benieuwd naar!

Black River Fishing & Boats
Industrieweg 38, Hasselt ( Overijssel )

Openingstijden
ma 13.00 – 18.00 u
di-vr 10.00 – 18.00 u
za 10.00 – 17.00 u

Email: info@black-river.nl

Website: www.black-river.nl

Social media
instagram.com/blackriver_nl
facebook.com/blackriver_nl

Graag tot ziens!