De eerste Horeca Kanjer Visdag!

Een dag heerlijk het water op om te vissen? Aanmeren op Markus Pos, een van de mooiste eilanden in de Loosdrechtse Plassen om daar onder het genot van een hapje en drankje te genieten van de natuur. Daarna weer het water op om tijdens de lunch weer terug te keren voor een uitgebreide BBQ met alles erop en eraan? Op 18 september organiseert Visgids Nederland de Horeca Kanjer Visdag.

Meedoen? Schrijf je in op de website www.visgidsnederland.nl/horeca-visdag let op! Het aantal inschrijvingen is beperkt. Heb je geen boot? Deze kun je ook via onze website huren.

Tussen 8uur en 8.30uur inloop om jullie deelnemersnummer en wedstrijdformulier op te halen onder het genot van een kop koffie en uiteraard wat lekkers. Daarna lekker het water op! Om 12.30 uur worden jullie verwacht voor een uitgebreide BBQ-lunch inclusief drankjes op eiland Markus Pos. Vanaf 14.00uur gaan we weer het water op om weer te vissen tot 16.30 uur.

De Prijsuitreiking

Om circa 16:30 uur verwachten we jullie weer terug op het eiland Marcus Pos met een hapje en een drankje! Daarna om 17.00 de prijsuitreiking. Einde van de Horeca Visdag om circa 17.30 uur. Er zijn uiteraard mooie prijzen te winnen!!!

1ste prijs grootste snoek,
2de prijs grootste snoekbaars,
3de prijs grootste baars,
4de prijs meeste vis in centimeters

Boot huren en prijs

U kunt bij ons eventueel een visboot huren voor deze gezellige dag!. Klik hiervoor op “Verhuur” en “Dock Steel”. De prijs voor deze geheel verzorgde dag is slechts €79,50 dat is inclusief koffie met lekkers, uitgebreide BBQ met ossenhaas, saté van de haas, kip Casablanca, gamba’s, chipolataworstjes, baked beans, pastasalade, brood incl. boter en sauzen. Bittergarnituur, Amuses en onbeperkt drankjes. Schrijf je gauw in, de plekken zijn beperkt!