Dikke Snoek tijdens streetfishing in Amsterdam!

Streetfishing wordt met de dag populairder onder de roofvissers, zowel jong en oud. De stad door met klein kunstaas en proberen op onmogelijke plekjes de baars, snoekbaars en soms snoek op te speuren. Deze liggen vaak verstopt onder bruggen en boten en alles wat maar een beetje schaduw / beschutting geeft. Op deze manier worden vaak niet zozeer de grootste vissen gevangen maar is de kans wel groot dat er meerdere vissen in het netje komen.

Vandaag gaan we vissen in Amsterdam met onze specialist mikakroese.fishing ( Instagram ) die Sweetlake Fishing graag een paar uurtje mee op sleeptouw wil nemen. Omdat vervoer binnen de stad erg lastig is verplaatsen wij ons via de gratis pondjes en huren wij een OV fiets.

Elke maand krijgt Sweetlake Fishing weer meer kijkers en nieuwe abonnees op YouTube. Dit is natuurlijk geweldig en laten wij niet zomaar aan ons voorbij gaan. In deze video wil derk_sweetlakefishing jullie persoonlijk bedanken door middel van een hele vette giveaway.

Jullie kunnen kans maken op een FOX Zander Pro pakket, hoe kunnen jullie deelnemen?

1. Volg derk_sweetlakefishing op Instagram.
2. Abonneer op ons youtube kanaal.
3. Tag je vismaat die dit ook wil winnen. ( De actie is terug te vinden op het Instagram account van derk_sweetlakefishing & sweetlake_fishing ) Sweetlake fishing.

https://www.instagram.com/tim_sweetla…

https://www.instagram.com/sweetlake_f…

https://www.instagram.com/brady_sweet…

https://www.instagram.com/lot_river_a…

https://www.instagram.com/derk_sweetl…

Abonneer je op het YouTube kanaal van Sweetlake Fishing.