17 en 18 mei Opendeurdagen bij Hengeldiscount in Oldemarkt

Beleef de leukste dagen van het jaar in Oldemarkt bij Hengeldiscount. Koopjes – Vissen – Info & lezingen en een keur aan specialisten staan deze dagen voor u paraat. Vele spetterende aanbieding, alle Roofvishengels 15 tot 50% korting! Roofvisweb ging alvast op de koffie.

Tijdens de opendagen hebben we in de winkel een aantal speciale aanbiedingen waaronder deze; al het kunstaas 5 halen = 4 betalen! En nee dit hoeven niet 5 dezelfde te zijn ;).

Heel simpel, koop je 5 verschillende kunstaasjes dan krijg je de goedkoopste GRATIS!

Demo’s op 17 en 18 mei

Hendry Vis & Gerald Vierhout, Team Hengeldiscount Europees kampioenen Roofvissen, tweemaal winnaar NKS 2015/2016 en winnaar Predator Tour 2018, zijn beide dagen aanwezig met hun compleet opgetuigde boot om uitleg te geven over wat je maar weten wilt. Of het nu om een Lowrange dieptemeter, pelagic vissen of carolina rig montage gaat, ze delen hun kennis en ervaring graag!

Derk van der Molen, beter bekend als “De Kunstaas Dokter”. Eigenaar van Derkbaits. Deze kunstenaar weet van elk stukje kunstaas een ware “vanger” te maken. Bij aankoop van een plug tijdens deze dag heb je de mogelijkheid om er een eigen exclusieve plug van te laten maken.

Anne Brommer, deze Spinnerbouw koning kan alle denkbare spinner creaties voor je bouwen, geen snoek is veilig met dit kunstaas!

Robbert Poelwijk, Prostaffer Humminbird / Minnkota. Deze echte Snoekbaarsvisser is deze dag aanwezig met volledig ingerichte boot en kan je alles vertellen over dieptemeters van Humminbird en de werking van Minnkota motoren icm de verschillende vistechnieken.

Prostaffer Spro Freestyle. Deze goede visser is een van de bekendste streetvissers van NL en laat je deze dag zien hoe leuk het is om met ultra licht materiaal grote baarzen te vangen.

Natuurlijk namen wij van Roofvisweb alvast een kijkje…..

Onze winkel ligt in Oldemarkt, een mooi dorp op de grens van Overijssel en Friesland. 1200m2 groot met ruim parkeerterrein voor de deur en in de winkel keuze uit 35000 artikelen gesorteerd per groep. Scherp geprijsd en voor elke tak van visserij eigen experts. Alles kant en klaar meenemen kan, wij geven uitleg maar zetten het graag voor u in elkaar.

Contact
Hengeldiscount
Dwarsveld 1
8375ED, Oldemarkt
0561-450535

Website: https://www.hengeldiscount.nl

Openingstijden:

Maandag: 13:00 – 18:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 21:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten