13 mei Roofvis Event Gouda. Mis het niet!

De Visma en ook de Hengelsportbeurs in Utrecht gaan ook dit jaar niet door. De toekomst m.b.t. de hengelsportbeurzen ziet er op dit moment niet erg rooskleurig uit. Jammer want zeker de laatste in Utrecht werd altijd druk bezocht. Vandaar dat we super blij zijn dat we dit jaar weer een nieuw Roofvis Event kunnen organiseren. Wat kunt u verwachten op het Roofvis Event zaterdag 13 mei 2023 te Gouda?

Het Roofvis Event in Gouda op zaterdag 13 mei is een geweldige plek om inspiratie op te doen, nieuwe materialen uit te proberen, informatie te krijgen en verschillende aspecten van de hengelsport te ontdekken. Het is ook een kans om je te laten informeren over de nieuwste technieken, trends en ontwikkelingen in de hengelsport. Open vanaf 10:00!

Mark Van Dijk Autodaktenten.be laat een OeHoe Nature fishing editie zien met een Hobie Kayak op het dak, waar sportvissers mee op reis gaan.

Het buiten gebeuren aan en op het water ziet er dit jaar fantastisch uit: Zeevissport vzw uit België komt met twee complete sets, bestaande uit een auto, aanhanger, autodaktent en kayak naar Gouda om te presenteren hoe u zelfvoorzienend naar Noorwegen kunt afreizen om aldaar te vissen. Ook Noorwegen veteraan Frank Koop laat zijn combinatie: auto, RVS aanhanger, autodaktent en kayaks zien.

Trapkano.nl is ook dit jaar weer aanwezig met kayaks die u zelf kunt uitproberen. Ervaar hoe het is om met een trap kayak te gaan vissen. 12BB.eu is aanwezig met 2 bellyboaten, waarmee u ook het water op kunt. Als u nog geen keuze heeft kunnen maken tussen een kayak en een belly boat, is dit uw kans.

Float Plus

Float Plus is ook aanwezig op het Roofvis Event van zaterdag 13 mei 2023 te Gouda. U kunt zelfs het allernieuwste uit proberen, de Twin Force. Dubbele motor onder de bb voor maximale wendbaarheid.

Visgids Robbert Poelwijk (Technautic) neemt u graag mee aan boord om uitleg te geven over de vismethoden en de elektronica aan boord met de Mega Live van Humminbird.  Heb je vragen over Minnkota, Rebelcell of oneboat network  vraag het aan Robert Poelwijk. De Reddingsbrigade is aanwezig voor het geval dat.

Frank van Vliet van Roofvisweb.nl zal het thuisfront d.m.v. korte live video’s op de hoogte houden van wat er allemaal te zien is op het event. Tevens is hij ook met een leuke korting actie aanwezig voor zijn kleding webshop Hotspot Design Nederland.

Noorwegen veteraan Frank Koop geeft een lezing over het vissen vanaf een kayak in de fjorden van Noorwegen. Bovendien is hij de gehele dag aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven. Graag laat hij u ook zien waarmee dit vissen mogelijk is.

Visreis.nl is aanwezig om u alles te vertellen over het vissen in heel veel landen, er zijn ook vis video’s te zien. Joris geeft ook een lezing over: “Waarheen in Noorwegen? Locatie en stekken keuze”

Cryptocraft boten

Roofvis Event te Gouda heeft de primeur om als eerste hengelsport en boten beurs een visboot van Cryptocraft te presenteren.

Derkbait

Natuurlijk mag wonder dokter Derkbait.nl met zijn handgemaakt kunstaas niet ontbreken. Derkbait de kunstaasdokter is gespecialiseerd in het bouwen, restaureren en spuiten van kunstaas en andere hengelsport materialen. Natuurlijk aanwezig tijdens het Roofvis Event in Gouda.

Fish Impact/Time4Pike presenteert zich voor het eerst op ons Roofvis Event met mooi kunstaas (shads) en zijn visboot.

Heel veel nieuw kunstaas van o.a. Savage Gear, Illex en Taipan, hengels, molens, nylon en gevlochten lijn van grote merken (o.a. Pure Fishing) met 50 % korting wordt aangeboden door Robby Fish uit Wommelgem (België). Pappie Jozef Verstraelen, Robby Fish himself en Henk zijn aanwezig om u dit aan te bieden.

Kunstaas van Savage Gear, (speciaal voor de Noorwegen en IJsland vissers) zoals de Sandeal 18 en 20 cm in 100, 150, 180 en 265 gram op ons Roofvis Event slechts € 10. Wat te denken van de Cutbaits (serie 1), ook van Savage Gear in 270 gram en 460 gram uitvoering ook voor € 10. Een super promo Roofvis set t.w.v. € 200, nu voor € 89 (bestaat uit: Korum ZT 7’8 WG 2 – 14 gram, Dam Quick 1000 en 150 m braid).

Hengelsport De Kock is een begrip op het gebied van het Roofvissen. Enkele bekende pro-staffers, waaronder Frans Oomen een gekend sportvisser in binnen – en buitenland, zullen u zo goed mogelijk adviseren over het roofvissen. Tevens zullen zij u diverse soorten kunstaas en hengels presenteren.

De Vereniging Nederlandse Roofvissers is ook weer aanwezig met een stand. Zij zullen ook een aantal streamers binden.

BS Baits is voor het eerst aanwezig met werkelijk prachtig kunstaas. Hij wil zichzelf en zijn assortiment graag aan u presenteren.

Ook Hans Koopman is aanwezig met een ruime collectie van de inmiddels bekende Koopie jerkbaits.

BFT shop heeft een nieuwe eigenaar en een nieuw logo. Hij wil zich graag presenteren met diverse kunstaasjes op het Roofvisevent in Gouda samen met de vorige eigenaar Hans Vergouwen.

DRstreams laat u zien dat “keep it bloody simpel” heel goed werkt, mits het maar goed gepresenteerd wordt. De Kempenaar uit Rijkevorsel (België) is gestopt en wil graag zijn resterende voorraad aanbieden met vaak meer dan 50 % korting.

OMG Fishing Rods, vertelt u alles over nieuw te bouwen hengels en zal u ook een aantal gebouwde hengels tonen.

Natuurlijk is er ook weer de tombola. In diverse ronden worden er prachtige prijzen verloot, zoals een nieuwe Phantom belly boat aangeboden door 12BB.eu en een nieuw te bouwen hengel t.w.v. € 400, aangeboden door OMG Fishing Rods.

Heel veel nieuw kunstaas van o.a. Savage Gear, Illex en Taipan, hengels, molens, nylon en gevlochten lijn van grote merken (o.a. Pure Fishing) met 50 % korting wordt aangeboden door Robby Fish uit Wommelgem (België). Pappie Jozef Verstraelen, Robby Fish himself en Henk zijn aanwezig om u dit aan te bieden.

Zoals ieder jaar zijn er weer twee boa´s aanwezig met een stand van Sportvisserij Nederland. HSV Het Groene Hart heeft heel vis bijzonder goed viswater. Meer weten vraag het de boa´s.

Kortom er is heel veel informatie over het roofvissen, veel te zien, veel te doen en veel goed materiaal van de grote merken te koop met minimaal 50 % korting. En dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje tegen vereniging prijzen. Bovendien is de entree geheel gratis.

Het adres:

Ankerpad 2, 2802 RD
Gouda, Nederland

Blijf op de hoogte van het Roofvis Event Gouda via de Facebook pagina!