Slab Shad en Moby Softbaits bij Hengelsport Perfect Catch.

Hengelsport Perfect Catch is een jong groeiende hengelsportwinkel en webshop gelegen in het mooie dorpje Tolkamer, aan de Duitse grens met Emmerich.

Bij Hengelsport Perfect Catch is men voortdurend op de hoogte van de nieuwste producten en trends op roofvisgebied. Dat is ook niet vreemd, want de winkel is uniek omdat deze op het water gevestigd is en de producten live getest kunnen worden.

Locatie aan en op het water!

Aangezien er de laatste tijd behoorlijk wat nieuwe, interessante items van Iron Claw en Moby softbaits aan het assortiment van Hengelsport Perfect Catch zijn toegevoegd, hebben we even de moeite genomen om alles voor je op een rijtje te zetten.

Overzicht Iron Claw Slab Shad
Iron Claw Slab Shad 21cm

‘The one that drives ’em nuts”. Weegt bijna 100 gram en heeft een lengte van ongeveer 21cm. De Slap Shad kan bijna zwevend gevist worden omdat hij onder water vrijwel gewichtloos is als hij met het Slab Shad Rig System Heavy of Slab Shad Rig System Light wordt gecombineerd.

De levendige actie van deze shad is onweerstaanbaar voor menig grote roofvis! Zelfs de passieve snoeken die niet willen bijten, zullen dankzij de aantrekkelijke beweging toch worden gestimuleerd. Kan slepend en werpend worden gevist.

Bekijk de Iron Claw Slab Shad hier

Overzicht kleuren Slad Dubble Curl.
Iron Claw Slab Double Curl 23cm

De Iron Claw Slab Double Curl is niets meer dan een Slab Shad Body, waarin de Shadtail is ingeruild voor een double twist tail. Het is bekend dat de effectiviteit van deze vorm extreem hoog is. Vooral als het gaat om het leggen van grote snoeken op de weegschaal, is dit de perfecte Shad.

Net als de Slab Shad kan de Slab Double Curl gemonteerd worden aangeboden met jighaken. Het werkt echter het beste met het Slab Shad Rig System, waarmee het heel plat kan worden gepresenteerd. Een heel gemakkelijk te gebruiken aas met een “groot snoekpotentieel”

Bekijk de Iron Claw Slab Dubble Curl hier

Iron Claw Slab Shad Rig System Light
Iron Claw Slab Shad Rig System Light

Zoals de naam vermeldt, is hier het bijpassende systeem voor de Iron Claw Slab Shads. De ‘heavy’ variant bevat 3x indraai spiraal met gewichten van 15, 20 en 25 gram. En 2 stuks 1×7 Wire onderlijn met een trekkracht tot 27kg. Zeer geschikt voor de Iron Claw Slab Shad

Bekijk de Iron Claw Slab Rig System Light hier

Iron Claw Slab Shad Rig System Heavy

Zoals de naam vermeldt, is hier het bijpassende systeem voor de Iron Claw Slab Shads. De ‘heavy’ variant bevat 3x indraai spiraal met gewichten van 15, 20 en 25 gram. En 2 stuks 1×7 Wire onderlijn met een trekkracht tot 27kg. Zeer geschikt voor de Iron Claw Slab Shad

Bekijk de Iron Claw Slab Rig System Heavy hier

Moby Softbaits

Nieuw in het assortiment van Hengelsport Perfect Catch zijn de shads van Moby Softbaits. Deze shads zijn milieuvriendelijk en geproduceerd zonder weekmakers! Moby-Softbaits kunnen samen bewaard worden, maar let op! NOOIT met ander kunstaas!

Uitgebreid assortiment van Iron Claw

Naast de bestaande modellen van Iron Claw zoals de Slim Jim, is het assortiment van de milieuvriendelijke Moby Softbaits aangevuld met o.a. de V-Tail 2.0, Long Shad 2.0 en de One-4-all.

 

Iron Claw Moby 2.0 Long Shad 11.5cm

De Moby 2.0 Long Shad is niet zomaar een shad, maar een uiterst effectieve shad om roofvissen, vooral snoekbaars, maar ook baars en snoek mee te vangen. Uiteraard zijn naast het gebruik van uniek milieuvriendelijk en duurzaam materiaal ook de vang-eigenschappen uitstekend. Leverbaar in 8 verschillende kleuren.

Bekijk de Long shad hier

Iron Claw Moby Long Shad Wild Mix

De Moby Long shad, die zijn gemarkeerd als WILD MIX, zijn zogenaamde “kleurwisselaars” en vaak echte unieke items en interessante vangkleuren, maar kunnen niet specifiek worden geproduceerd. Hierdoor worden er op deze manier natuurlijk altijd verschillende combinaties van deze Moby softbaits aangeboden.

Bekijk de Moby Lond Shad Wild Mix hier

Iron Claw Moby 2.0 V-Tail 12.5cm

Dit kunstaas is een uitstekend om te vissen wanneer kunstaas met te veel actie niet kan scoren of een echt wapen voor verticaal vissen. Uiteraard is de V-Tail 2.0 voorzien van alle voordelen die de Moby Softbaits zo uniek maken. Moby softbaits kunnen zonder problemen samen worden gebruikt, maar mogen nooit met andere merken shads samengevoegd worden! Leverbaar in 8 verschillende kleuren in 12,5cm en 19cm

Bekijk de Moby V-Tail hier

Iron Claw Moby V-Tail 12,5cm Wild Mix

De Moby V-Tail die zijn gemarkeerd als WILD MIX, zijn zogenaamde “kleurwisselaars” en vaak echte unieke items en interessante vangkleuren, maar kunnen niet specifiek worden geproduceerd. Hierdoor worden er op deze manier natuurlijk altijd verschillende combinaties van deze Moby softbaits aangeboden.

Bekijk de Moby V-Tail Mix hier

Iron Claw Moby One-4All Shad Box

De 11,5cm Moby One-4All Shad Box zijn zogenaamde “kleurwisselaars” en vaak echte unieke items en interessante vangkleuren, maar kunnen niet specifiek worden geproduceerd. Hierdoor worden er op deze manier natuurlijk altijd verschillende combinaties van deze Moby softbaits aangeboden.

Bekijk de One-4all shad box hier

Iron Claw Moby Loodvrije Jighead

De Moby Softbaits Jigheads zijn van roestvrij staal, geschikt voor de Moby Softbaits, maar natuurlijk niet alleen voor deze, maar ook voor andere rubberen aassoorten. Roestvrij staal heeft een vergelijkbare dichtheid als lood. Daarom is de grootte van het respectievelijke gewicht op de malhaak slechts iets groter. Maar een belangrijk argument voor roestvrij staal is dat het veel minder schadelijk is voor het milieu!

Uitgerust met scherpe Mustad-haken, die in het roestvrijstalen gewicht worden geperst. De weerhaak die aan de haakpoot is bevestigd en die dient om het aas vast te zetten, is gemaakt van een zinklegering. De Iron Claw/ Moby Softbaits Jigheads zijn dus 100% loodvrij! Helaas zijn de productie- en materiaalkosten iets hoger dan bij een conventionele lood kop door het complexere proces e.d. en dus zijn de jigkoppen iets duurder.

Zelfs de verpakking is 100% biologisch afbreekbaar. Het transparante venster is gemaakt van PLA (maïszetmeel) en de rest van de verpakking is gemaakt van ongecoat karton.
– 100 % loodvrij
– Verpakking van karton en PLA (maïszetmeel)
– Mustad Jighaken
– Zinken aasslot

Bekijk de Loodvrije jigheads hier

Ons assortiment is gebaseerd op producten voor roofvis, meerval, forel, karper en witvis. Een greep uit onze merken is o.a. Iron Claw, Moby Softbaits, Quantum, Spro, Gamakatsu, Doiyo, Fox Rage Black Cat, River2Sea, Lucky John, LMAB, Mr Pike Radical, Fox, Magic Trout, Trout Master, Berkley, Cresta, Browning enz. enz.

Over Hengelsport Perfect Catch

Wij, Chris en Barbara zijn de trotse eigenaren van een unieke hengelsportwinkel op het water:Hengelsport Perfect Catch. De winkel bevindt zich in Tolkamer, direct aan en op het water van recreatieplas De Bijland. Het voordeel hiervan voor onze klanten is dat de producten getest kunnen worden voordat je tot kopen overgaat. Deze kunnen vanuit de winkel rechtstreeks in de recreatieplas getest worden. Tevens hebben wij een assortiment aan test-producten staan.

Ruim assortiment
Het assortiment van Hengelsport Perfect Catch wordt steeds uitgebreider en is constant in ontwikkeling. Dat betekent dat onze webshop steeds wordt aangepast met nieuwe producten en merken.

Service & klantenservice
Bij ons staat goede en snelle service voorop. We vinden de mening van jou dan ook belangrijk voor onze winkel.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan is onze klantenservice bereikbaar via mail. Wij streven ernaar je mail zo snel mogelijk te behandelen en/of te beantwoorden.

Mail: info@hengelsportperfectcatch.nl.

Je kunt ons ook telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. Telefoonnummer +31(0)316 542 958

Adres:
Bijland 1a
6916 KA Tolkamer

Hengelsport Perfect Catch is sinds 2019 ook online te bezoeken. In onze webshop is voor iedere visser wat wils. Sinds kort leveren we ook aan België en Duitsland.