Minn Kota® – De nieuwe Boegmotoren

Persbericht Technautic

Nieuwe motoren – Nieuwe functies

Wat gebeurt er als je een al bewezen boegmotor zoals de Minn Kota® verbetert? De nieuw verbeterde lijn met boegmotoren hebben kracht op alle juiste plaatsen: geavanceerde navigatie functies en toegang tot de controles vanaf elke plek op je boot via de gloednieuwe draadloze afstandsbediening, voetpedaal, Humminbird fishfinder of de One-Boat Network App.

Bepaalde modellen zijn uitgerust met Humminbird MEGA Side Imaging® en MEGA Down Imaging® of Dual Spectrum CHIRP transducer om je zeer gedetailleerde sonarbeelden van vis en structuur weer te geven. Bekijk ze hieronder! 

Ultrex

Stap op het Ultrex voetpedaal en voel wat Power Steering doet met een trollingmotor. Tik dan op de Spot-Lock® knop om automatisch op een visstek te blijven. Alleen de Ultrex combineert de meest responsieve, intuïtieve besturing ooit met GPS-gestuurde automatische bootbesturing.

Ulterra

Ulterra’s Auto Stow/Deploy en Power Trim helpen vissers al jaren om meer uit hun dagen op het water te halen. Nu is deze gebruiksvriendelijke motor volledig opnieuw ontworpen om nog zwaarder gebruik aan te kunnen. Je kunt de Ulterra inklappen, uitklappen en trimmen met de afstandsbediening of het voetpedaal, zodat je de motor nooit meer hoeft aan te raken.

Terrova

Wat maakt Terrova® zo populair? Begin met Minn Kota’s meest geavanceerde GPS trollingsysteem, inclusief Spot-Lock®.
gecombineerd met alle stuwkracht die je nodig hebt om elk water te domineren. Dat is wat dit werkpaard één van de meest vertrouwde, meest capabele en meest bewezen motoren op het water maakt.

Powerdrive

Betrouwbaar, bekwaam en volledig in staat om alles aan te kunnen wat een visdag met zich meebrengt. PowerDrive verschijnt elke dag op de trailerhelling met big-time technologie, vertrouwde kracht en eenvoudige bediening. Kies tussen bediening met een voetpedaal of een Minn Kota micro afstandsbediening en ga het water op.

Riptide Terrova

Wat maakt Riptide Terrova® zo populair in zout water? Wat dacht je van het ontsluiten van meer controle over de boot dan ooit tevoren. Het meest geavanceerde GPS trollingsysteem, inclusief Spot-Lock®. Dat is wat dit werkpaard één van de meest vertrouwde en meest bewezen motoren op het water maakt.

Riptide Powerdrive

Riptide PowerDrive wordt al jaren gebruikt door zoutwatervissers die op zoek zijn naar betrouwbare prestaties met slimme functies voor bootbediening. Met een stevige, gestroomlijnde montage en een arsenaal aan betrouwbare innovaties is het niet moeilijk om te zien waarom.

Neem het commando over vanaf elke plek op je boot. Van je voetpedaal naar je Humminbird® naar je aanpasbare One-Boat Network ® App of gloednieuwe draadloze afstandsbediening.

Minn Kota staat bekend om het ontwikkelen van echte, visbare functies, verder te gaan en meer vis in de boot te krijgen. En nu we ons reeds geavanceerde GPS trolling systeem hebben verbeterd, zul je nog gevaarlijker zijn met een Minn Kota®.