Bynolyt – Dé verrekijkers voor de watersport.

Al ruim 35 jaar biedt Technautic een uitgekiend assortiment Bynolyt verrekijkers in diverse prijsklassen. Alle verrekijkers worden uitvoerig getest voordat we ze introduceren in de markt. Geschikt voor recreatief gebruik tijdens het varen, vissen, maar ook voor de professional is een Bynolyt verrekijker de juiste keuze.

De Bynolyt OceanRanger 7×50 is een nautische verrekijker bij uitstek. Dankzij de grote focus instelringen, die zelfs met handschoenen in te stellen zijn en grote oculairen heeft men zelfs bij golfslag een stabiel beeld. Dankzij de ergonomisch gevormde handgrepen met extra profiel ligt de OceanRanger stabiel in de hand. De kijker heeft hoogte/afstand meetschaal, is waterdicht, gasgevuld, BaK4 prisma’s en heeft multi‐coated lenzen. Het ingebouwde kompas krijgt overdag licht door het venster en heeft LED nachtverlichting ingebouwd.

De combinatie verrekijker met geïntegreerd kompas en ingebouwde hoogte/afstandsschaal maakt de Searanger II tot een navigatie instrument bij uitstek. Met een vergroting van 7x maakt deze kijker uw peilgebied voor zichtnavigatie aanzienlijk groter, zodat u feilloos meerdere nauwkeurige peilingen kunt doen.

De Bynolyt Searanger III is een echte nautische verrekijker. Uitgerust met de nieuwste praktische snufjes, zoals grotere oculairen voor een nog stabieler beeld (handig bij veel golfslag), grotere focus instelringen, waardoor het een stuk eenvoudiger is om de kijker in te stellen. Voorzien van een nieuw geïntegreerd en gestabiliseerd kompas, waarmee zeer eenvoudig gepeild kan worden.