De nieuwe Iron Claw The Tock Pro

De firma Saenger behoort tot één van de toonaangevende groothandelsondernemingen op het gebied van de hengelsport. Met de exclusieve merken Saenger, Iron Trout, Uni Cat, Aquantic, MS Range, Iron Claw, Doiyo, en Anaconda heeft u als winkelier een breed scala aan zeer betaalbare, kwalitatieve producten voor bijna elke discipline binnen de hengelsport in handen.

De 2021 Iron Claw The Tock Pro is een 2 delige roofvis hengel.

Velen hebben hierop gewacht – eindelijk is het zover – De nieuwe  2021 The Tock PRO ! De term ′′ The Tock ′′ is al lange tijd een begrip voor uitzonderlijke kwaliteit in het Iron Claw programma. Met de nieuwe The Tock PRO verandert er niets. Integendeel, de PRO bereikt een hoger niveau.

De 40T carbonblank geeft aanbeten waanzinnig snel door en qua componenten, Fuji TVS molenhouder en SeaGuide K-type geleideogen, is er niets gebruikt wat de prestaties nadelig zou kunnen beïnvloeden.

Alleen de beste componenten

40 T koolstofvezel blank
Fuji TVS rolhouder
Seaguide K-type ringen
Balansgewicht-systeem (BWS)

Balance Weight System

De Tock PRO is ook uitgerust met het slimme balansgewicht systeem zodat je deze volledig in balans kunt brengen met de werpmolen die je gebruikt en de manier waarop je de hengel wilt gebruiken.

Tot 65 gram

De tweedelige, 2,40 en 2,70 meter lange hengels hebben een werpvermogen tot 65 gram, de adviesprijzen liggen op € 191,95 en € 207,95. Klik hier voor meer info.

Bij welke winkeliers zijn de roofvis producten van Iron Claw en Doiyo Concept te koop of te bestellen? Klik hier voor de lijst met winkeliers!

Winkeliers die nog niet met de firma Saenger samenwerken en geïnteresseerd zijn in de Iron Claw producten, kunnen daarvoor telefonisch contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiger Edwin Klijnsma op: 06 23935296 of via e-mail: Edwin.klijnsma@saenger-tts.com

Klik op de afbeelding om alle producten van de firma Saenger te bekijken!