Nieuwe producten bij Mac Fishing

Mac Fishing heeft zich toegelegd op het hogere segment binnen de hengelsport. Diverse topmerken worden geïmporteerd en gedistribueerd door Mac Fishing en vervolgens verdeeld over de betere hengelsportzaken binnen de Benelux. Eigenaar Wim van Vliet, zelf een zeer ervaren visser, test zelf alle producten en beoordeelt deze met een kritische blik.

Het pakket is uitgebreid met nieuwe producten van Dragon en loodvrije jigheads van Ribche-lures.Dragon Spinning Weights

Met deze Dragon spinning weights kan je gemakkelijk een shad – plug of jerkbait iets verzwaren zodat je wat dieper kan vissen. Dankzij de Quick Release Clip zijn deze gewichten makkelijk te verwisselen, zodat je bij alle omstandigheden snel het gewicht van je kunstaas kan aanpassen.

De Spinning Weights zijn toepasbaar in combinatie met swimbaits, spinners, spinnerbaits, jerkbaits en pluggen.

De nieuwe Spinning Weight met snel clip zijn verkrijgbaar in de gewichten: 5gr, 7,5gr, 10gr, 15gr, 20gr en 25gr.

Dragon Pike Leaders

De Dragon Fluorocarbon Pike Leaders zijn dikke onderlijnen die perfect zijn voor het vissen op snoek, ze zijn ook geschikt om te gebruiken op zee. Gemaakt uit robuust fluorocarbon van topkwaliteit met krachtige wartel en swivel uit roestvrij materiaal.

Ideaal voor het vissen op water met veel dressuur. Je kan met deze onderlijnen werpend aan de slag maar ze zijn ook perfect geschikt om trollend te vissen.

De nieuwe Dragon Pike Leaders zijn 90mm dik en hebben een trekkracht van 36kg. Verkrijgbaar in de lengtes 40cm – 50cm – 60cm

Ribche metal jig heads

Een nieuw assortiment aan loodvrije jigheads. De metal jighead van Ribche-lures is een kop, zoals de naam doet verwachten, gemaakt uit metaal legering. Het formaat van de kop is nagenoeg hetzelfde als een normale loodkop. De Metal Jighead van Ribche-Lures laat het loodvrije vissen weer een flinke stap dichterbij komen.

De Ribche jigheads zijn leverbaar in de volgende gewichten:

5gr 3/0 – 4/0
7,5gr 3/0 – 4/0 – 5/0
10gr 3/0 – 4/0 – 5/0
12,5gr 3/0 – 4/0 – 5/0

Op zoek naar een hengelsportzaak in uw buurt waar de producten van Mac Fishing te koop zijn? Bekijk hier de dealer pagina!

Winkeliers die nog niet met Mac Fishing samenwerken en geïnteresseerd zijn in één van de talrijke producten, kunnen daarvoor contact opnemen via: macfishing@planet.nl