BFT Shop – Nieuwe snoekmagneet de Doiyo Ishi 88.

Deze maand weer een aantal nieuwe producten van Iron Claw en Doiyo Concept. We zullen de komende tijd nog meer producten van dit merk in de shop toevoegen. Zoek je iets van dit merk? Laat het ons weten, dan kunnen we het mogelijk voor je bestellen.

Hieronder de high-lights, maar neem vlug een kijkje in de shop voor het compete overzicht nieuwe producten!

Doiyo Ishi 88

Ishi betekend vertaald steen en zo ziet de Ishi 88 L er ook uit. Door het uiterlijk en de vorm laat deze plug ook zeer verre worpen toe.

De Ishi loopt ongeveer een 50cm diep en daar slaat hij ook genadeloos toe! Grote snoeken kunnen maar moeilijk van dit plugje van nog geen 9cm afblijven. Voorzien van een flinke ratel “wekt” deze plug zelfs de meest schuwe vissen uit hun schuilplaats en weer ze met een mooie rollende actie tot een aanbeet te verleiden.

Leverbaar in 5 verschillende kleuren!

Ga naar de shop…

Iron Claw Slab Double Curl

„The one that drives ‚em nuts“ of te wel, een lekkere snoek snack. Bijna 100gr en 23cm lang meet deze softbait met dubbele staart.

Je kunt deze perfect vissen op het Slab Shad Rig System, met of zonder gewicht, afhankelijk van het water. Ook met een flinke jigkop is deze soft bait prima te vissen. De Slab Shad heeft de perfecte actie om ook de meest passieve vis tot een aanbeet uit te lokken, en de dubbele staart van deze Double Curl doet daar zelfs nog een schepje bovenop. Inwerpen en rustig binnendraaien, meer is er niet nodig.

 • Lengte: 23cm
 • Gewicht: 96gr
 • Gebruik met het Slab Shad Rig Systeem
 • Leverbaar in 6 kleuren

Ga naar de shop…

Slab Shad Rig System – Light – Heavy

Zoals de naam al doet vermoeden zijn dit de perfecte rigs voor de Iron Claw Slab Shad en Iron Claw Slab Double Curl soft baits. Het rig systeem is beschikbaar in 2 uitvoeringen, Light of Heavy.

Light

  • 1 stuk van elke Screw-in unit met quick-change system
  • Weightless, 5 g, 10 g
  • 2 stingers 1×7 wire, 27kg incl. dreggen en spike

  Ga naar de shop…

  Heavy

  • 1 stuks van elke Screw-in unit met quick-change system
  • 15g, 20g, 25g
  • 2 stingers 1×7 wire, 27kg incl. dreggen en spike

  Ga naar de shop…

  Iron Claw Phanto-G 16cm

  The Phanto is terug van weggeweest! De Phanto-G is een van de meest effectieve en makkelijk te vissen jerkbaits. De Phanto is beschikbaar in 4 nieuwe UV aktieve kleuren, heeft een luide ratel en voorzien van Mustad Haken. Dit is jerkbait vissen van het hoogste niveau voor iedereen!

  • Lengte: 16cm
  • Gewicht: 75gr
  • Slow Sink

  Ga naar de shop…

  Buster Swim Bait

  Nieuw van Strike Pro – Buster Swim Bait. Een nieuw lid van de Buster Jerk familie. De Buster Swim Bait heeft een iets korter, maar hoger lichaam.

  Ontworpen om een mooie zwemactie te hebben wanneer je de swim bait gewoon binnendraait. In elke pauze zal de Buster Swimbait mooi uitslaan en een mooie belly flash hebben. Bij het zinken gaat de Swimbait net als de Buster trillen… Een combinatie die de rovers niet kunnen weerstaan!

  Ga naar de shop…

  Miuras Mouse MINI -20cm

  De Miuras Mouse is ontworpen door de Italiaanse kunstaasbouwer Maurizio Carini en is een aantal jaren op de markt en heeft al de nodige grote snoeken op zijn naam staan.

  Het grote profiel, gecombineerd met de platte “neus” voorop welke veel water vooruit duwt, de dubbele staart welke bij vrijwel elke snelheid al beweegt is dit een perfecte snack voor de grote snoeken!

  De Miuras Mouse kan tergend langzaam gevist worden en ook nog eens ondiep, maar met een BFT fastach sinker op de neus kun je de Mouse op elke diepte vissen die nodig is. Een Must-have voor de fanatieke snoekvisser!

  Na de winst in Fly vs Jerk 10 van Stefan Trumstedt en Pierre Monjarret welke een snoek van 127cm en 13,88kg en een snoek van 114cm en 10,6kg vingen wat ze de overwinning bracht, is de interesse voor de Mouse enorm!

  • Lengte: 20cm
  • Gewicht: 60gr
  • Leverbaar in 10 verschillende kleuren

  Ga naar de shop…

  NIEUW – Pigster en Pigster Tail

  Nieuwe softbaits van Strike Pro! Speciaal ontwikkeld voor de baars en snoekbaars visserij.

  De Pigster is voorzien van een ronde paddle staart en geribbelde body. De Pigster is een mooie aanvullen op het assoritment naast de Piglet Shad.
  Door de mooie rollende actie van deze shad is dit hét aasje voor grote baarzen op vrijwel elk water!

  De Pigster Tail is hét aasje voor de koudere dagen, of de dagen dat de vis moeilijk tot een aanbeet overgaat. Met zijn unieke krulstaart en daardoor waggelende en lang gerekt profiel zal de Pigster Tail de vis tot een aanbeet overhalen. Door een geribbelde body blijft de shad flexibel, ook met lichte haken en jigkopjes.

  Alle Pigsters zijn gemaakt met zout geïnjecteerd, milieu vriendelijk rubber.

  Ga naar de shop…

  Over Ons

  Welkom bij BFT Shop – Dé roofvis shop waar je terecht kunt voor hengels, kunstaas, molens, reels, lijnen en onderlijnen en natuurlijk, advies! Inmiddels hebben we een heel team van fanatieke vissers die onze producten testen en beoordelen. Zodoende kunnen we je voorzien van adviezen en tips om die dikke vis dan toch echt te gaan vangen!

  Ga naar alle nieuwe producten in de shop…