Zaterdag 23 September Opening Winkel Cryptocraft Fishing.

Cryptocraft Fishing & Boats, Het nieuwe botenmerk uit het zuiden van Nederland, Oud-Beijerland om precies te zijn, opent op 23 september aanstaande de deuren voor het publiek.

Op deze dag word de hengelsportwinkel feestelijk geopend, en zal er voor de liefhebbers de mogelijkheid zijn om alle ins en outs van de boten te krijgen. Zo is de 530 CS Double Console bijvoorbeeld aanwezig met een wel heel speciale boot wrap, en kan men persoonlijk kennismaken met de eigenaren achter het merk, namelijk Barry Keijzer & Gertjan Resoort.

Opening hengelsport winkel

Zaterdag 23 september beloofd dus een mooie dag te worden! Van 11:00 tot 17:00 is men welkom en rond het middaguur, klokslag 12 zal er champagne zijn. Er is een kibbeling kraam aanwezig, en voor de kinderen staat er een springkussen. De koffie is gratis en tegen een kleine vergoeding is bier & frisdrank te verkrijgen. Tevens ontvangen de eerste 25 betalende klanten goodie bag!

Een mooie Goodiebag voor de eerste 25 betalende klanten

Buiten het feit dat Cryptocraft boten maakt en verkoopt, zijn er in de hengelsport winkel ook een breed scala aan mooie Roofvis producten te vinden.

Een groot assortiment Strike Pro in onze winkel.
De producten van FishXplorer bij ons in de winkel!
Handige producten van FishXplorer voor de Roofvisser.

Denk bijvoorbeeld aan: Revolution Tackle, Rapala, Strike Pro, Storm, 13 Fishing, Okuma, Pikecraft Fishing, FishXPlorer, Raubfisch Garage en natuurlijk als Exclusief in Nederland, het Duitse merk Watercraft Lures.

Exclusief in onze winkel, Watercraft Lures.

Christian Drost van EsoxOnly zal ook aanwezig zijn om je alle ins en outs te vertellen over het gebruik van het Pikecraft Fishing Systeem en hoe je deze het beste kan riggen met onze softbaits.

Een mooi assortiment van Revolution Tackle en Pikecraft in onze winkel!

Het beloofd de 23e dus een mooie dag te worden, en het team van Cryptocraft ziet er naar uit om er met jullie allen een gezellige dag van te maken!

Het adres is:
Anthony Fokkerstraat 20B
3261 LB
Oud-Beijerland

Voor meer informatie ga je naar www.cryptocraft.nl of volg ons op Instagram en Facebook!