Open Deuren Dag / Mini Beurs op Zondag 10 September 2023 bij Hengelsport Treffers

Op Zondag 10 September 2023 houdt Hengelsport Treffers – Fishing & Outdoor zijn  GRATIS  2de grote Open Deuren Dag / Mini Beurs voor een ieder die van Sportvissen houdt. Deze dag is van 10:00 tot 16:00 uur, en het is aan de Zandloper 10-A – 1731 LM te Winkel (N-H).

Deze dag wordt groots opgezet ook vanwege het 10 jarig bestaan van Hengelsport Treffers – Fishing & Outdoor.

Ook staat deze dag bol van diverse activiteiten zoals de mini beurs waarbij diverse merken aanwezig inclusief hun vertegenwoordigers.

We hebben gezorgd voor een mooi gevarieerd aanbod voor de bezoekers voor zowel de Karpervisser, de Roofvisser, de Witvisser en de Feeder/Method visser.

De lijst bestaat uit

Jeroen Flokstra / Ridgemonkey
Rick Warren en Niels Peirsman van Rapala
Fred van Dort / Dynamite
Rocky van Duivenbode / Patriot en Zeck Fishing
Ronald Bakker / Carpzoom
Albatros
De Toppies
Mikky de Boon / LMAB
De Vereniging Nederlandse Roofvissers
Edwin Klijnsma / Saenger
Michel Oostdijk / Flambeau
Elmar Bierwirth / Ashima en Sticky baits
Jente Sijtsema / Delalande
Marijn Ham / Sonik
Spotvisserij MidWest
Vliegvissen / Fly Out
Frank van Vliet / Roofvisweb.nl

Op deze dag zijn er natuurlijk ook diverse activiteiten voor de jeugd . Zo kunnen ze bij diverse merken onderlijnen leren maken zoals bij de Vereniging Nederlandse Roofvissers voor b.v. stalen onderlijnen, bij de Toppies om o.a. een Texas/Carolina Rig te maken en bij Dynamite voor diverse Karper onderlijnen.

Maar er is ook een Springkussen, een Popcornkraam, Schminken, Kleurplaten wedstrijd, een Castingbaan en een speurtocht. Maar ook zijn Spiderman, Ilsa en de Papegaai mascotte van deze dag aanwezig.

Maar ook de oudere kunnen natuurlijk bij de diverse kramen informatie krijgen en b.v. onderlijnen maken. Zo is er bij de vliegvisvereniging Fly Out een demonstratie vliegvissen en kan men leren om vliegen te binden.

Tijdens deze dag krijgt men bij aankoop van producten 20% kassa korting, ook als men een pre-order doet bij producten die vertegenwoordigers meehebben.

Ook voor de innerlijke mens wordt deze dag natuurlijk gedacht met een hapje en een drankje zoals b.v. hamburgers, kroketten, frisdrank, koffie en thee.

Kom dus ook naar Hengelsport Treffers – Fishing & Outdoor op zondagdag 10 september 2023. Het adres is: Zandloper 10b, 1731 LM – Winkel (N-H), telefoon 0226-756363. Of kijk op de website voor meer details en op Facebook voor het actuele nieuws.