Seizoen Opening Team Black River goed van start!

Het Roofvis seizoen voor Team Black River is goed van start gegaan. Er werd goed gevangen op verschillende wateren en op kunstaas wat bij ons in de winkel van Black River Fishing & Boats in Hasselt te koop is.

Het team van Black River vist graag met de producten die ze zelf in de winkel verkopen. Hierdoor kunnen zei de klanten goed adviseren! De Fox Slick Shad Perch in 11cm, Salmo Hornet hollow graphic grey shinner in 9cm en de Salmo Fatso in de 14cm Limited edition en de Pig Hula chatterbait waren de toppers.

Ook werden een aantal mooie vissen gevangen op de Rapala pike bladed jig rap V-serie waar alle kleuren op voorraad zijn in de winkel van Black River. Een must have voor dit seizoen.

De dikste bak van afgelopen weekend werd gevangen door Marcel Hoekman op de Madsahd spotted bullet in 20cm gerigd aan een BKK trigger stinger rig. (exclusief verkrijgbaar bij Black River)

De jongste tekg van het Black River team Dani Gregoire, ving een mooie snoekbaars op de Nays MD MX 80 kleur S-04. Wil je de volledige Nays shads collectie zijn kom dan langs bij Black River Fishing & Boats.

Ook onze klanten wisten mooie vangsten te melden!

Alles over Black River Fishing & Boats.

Alles op het gebied van roofvissen, bootvissen én watersport. Wij hebben een zeer breed assortiment op het gebied van roofvisserij met o.a. de bekende merken: Spro, Abu Garcia, Daiwa, Fox rage, Gunki, Illex, Keitech, Miuras mouse, Pikecraft, Quantum, Revolution Tackle, Salmo, Shimano, Strike King, ULM Lures, Unicat, LMAB, Rapala, Hearty Rise, Neptune Fishing, Mad Shad, Prebaits enz.

Dus vis jij op snoek, snoekbaars, baars, forel of meerval? Wij bieden alles op het gebied van verticaal, pelagisch, trollen, werpend vissen, streetfishing, doodaas, ultralight, jerkbaits enz.

Ook op het gebied van (vis)boten en accessoires het juiste adres! In de showroom vind je o.a. visboten van Starweld, NorthSilver, Smokecraft, Pioner, Van Vossen Fishing, Motocraft en Aluva. Op zoek naar accessoires voor je boot?

Wij zijn ook verdeler van o.a. Minn Kota, Railblaza, Humminbird, Raymarine, Motorguide, Talamex, Highfiel en Attwood.

Black River Fishing & Boats
Industrieweg 38, Hasselt Overijssel, NL
telefoon: 085 079 70 10
E-mail: info@black-river.nl

Facebook: Blackriver_NL
Instagram: Blackriver_nl

OPENINGSTIJDEN:
ma: 13:00 – 18:00
di-vr: 10:00 – 18:00
za: 10-17:00